Ο Ριέρα… πλήγωσε την ΑΕΚ, «διπλά» για ΠΑΟΚ και Αστέρα, «Χ» στο Καυτανζόγλειο
Μεγάλη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ πέτυχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη στον αγώνα που έριξε την αυλαία στην 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής με 2-1 στο 94' από το Παγκρήτιο. Ο Αστέρας Τρίπολης με... ολική επαναφορά, οδήγησε την Κέρκυρα στην πρώτη εντός έδρας ήττα με 2-1. Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» για τον Πανσερραϊκό που επιβλήθηκε 1-0 επί της Καβάλας. Στο Καυτανζόγλειο Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0.
Μεγάλη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ πέτυχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη στον αγώνα που έριξε την αυλαία στην 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Δείτε το φωτορεπορτάζ των αγώνων…
Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής με 2-1 στο 94′ από το Παγκρήτιο.
Ο Αστέρας Τρίπολης με… ολική επαναφορά, οδήγησε την Κέρκυρα στην πρώτη εντός έδρας ήττα με 2-1.
Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» για τον Πανσερραϊκό που επιβλήθηκε 1-0 επί της Καβάλας. Στο Καυτανζόγλειο Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ημερομηνίες των τελικών της Stoiximan GBL
- Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο – Αδημοσίευτες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα ως μαθήτρια
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός 68-95: Οι «ερυθρόλευκοι» σάρωσαν την Ένωση και …βλέπουν τον Παναθηναϊκό
- Ο Γουόρντ αποχώρησε τραυματίας (vid)
- Η γενιά Ζ με πτυχία στο χέρι, αλλά χωρίς επαγγελματικό αύριο
- Τραγωδία στο Αφγανιστάν: Φορτηγό με πρόσφυγες ανετράπη στον αυτοκινητόδρομο – Τουλάχιστον 18 νεκροί


