Άνετες νίκες για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, πήρε το «ντέρμπι» ο ΠΑΟΚ
Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα εύκολο μεσημέρι κόντρα στον Ηλυσιακό, του οποίου επιβλήθηκε με 81-62 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του δεύτερου πιάτου της 2ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε με.... περίπατο 82-50επί της ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πήρε άνετα τη νίκη με 78-59 στο «ντέρμπι» με τον Ηρακλή.
81-62 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του δεύτερου πιάτου της 2ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε με.... περίπατο 82-50επί της ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πήρε άνετα τη νίκη με 78-59 στο «ντέρμπι» με τον Ηρακλή. &source=in.gr">
Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα εύκολο μεσημέρι κόντρα στον Ηλυσιακό, του οποίου επιβλήθηκε με 81-62 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του δεύτερου πιάτου της 2ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε με…. περίπατο 82-50επί της ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πήρε άνετα τη νίκη με 78-59 στο «ντέρμπι» με τον Ηρακλή.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.