Επιστρέφει στη δράση ο Κόζμους με… πρωθυπουργική ανακοίνωση
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της σφυροβολίας το 2008 στο Πεκίνο, Πρίμοζ Κόζμους, επέλεξε να ανακοινώσει την επάνοδό του στην ενεργό δράση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Σλοβένο πρωθυπουργό Μπορούτ Παχόρ και στόχος του είναι να υπερασπιστεί τον τίτλο του και στο Λονδίνο το 2012.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της σφυροβολίας το 2008 στο Πεκίνο, Πρίμοζ Κόζμους, επέλεξε να ανακοινώσει την επάνοδό του στην ενεργό δράση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Σλοβένο πρωθυπουργό Μπορούτ Παχόρ και στόχος του είναι να υπερασπιστεί τον τίτλο του και στο Λονδίνο το 2012.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η ανακοίνωση για την επιστροφή του, δεν έγινε από την ομοσπονδία στίβου της Σλοβενίας ή τον ίδιο τον αθλητή, αλλά από το πρωθυπουργικό γραφείο.
«Ο Πρίμοζ Κόζμους ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, Μπορούτ Παχόρ, ότι η απόφασή του είναι να προσπαθήσει να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012», αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Σλοβένου πρωθυπουργού, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν.
Ο 31χρονος Κόζμους έχει κατακτήσει το μοναδικό χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο στίβο για τη χώρα του, ενώ μετά τη νίκη του το 2009 στο Παγκόσμιο του Βερολίνου αποφάσισε να αποσυρθεί, αφού όπως είχε δηλώσει δεν είχε τα απαραίτητα κίνητρα για να συνεχίσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442