Μετά από αίτημα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Κατάρ, το οποίο έγινε δεκτό από την ΕΠΟ, ο Δημήτρης Καλόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας, θα μεταβεί εκεί για να διευθύνει αγώνα πρωταθλήματος σε αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί από 31 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου. Βοηθοί του θα είναι οι Λ. Βασιλειάδης-Δ. Ευθυμιάδης. Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε η UEFA την Ελληνική Ομοσπονδία, η Θάλεια Μήτση ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της 4ης Νοεμβρίου ανάμεσα στη ρωσική Ροσίγιανκα και τη γαλλική Λιόν, για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών. Βοηθοί της θα είναι οι Ουρανία Φώσκολου και Παναγιώτα Κουτσουμπού.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.