Ξενύχτησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με συμπαίκτες του στη Σάλκε
Οι συνήθειες της Ελλάδας δύσκολα κόβονται για τους Έλληνες, τουλάχιστον σύμφωνα με τη γερμανική Bild να το υπογραμμίζει στο άρθρο της, που έχει πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και το πρόσφατο ξενύχτι του σε νυχτερινό κλαμπ.
Οι συνήθειες της Ελλάδας δύσκολα κόβονται για τους Έλληνες, τουλάχιστον σύμφωνα με τη γερμανική Bild να το υπογραμμίζει στο άρθρο της, που έχει πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και το πρόσφατο ξενύχτι του σε νυχτερινό κλαμπ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Παπαδόπουλος μαζί με τους συμπαίκτες του Μάνουελ Νόιερ, Κλας-Γιαν Χούντελαρ, Ζερμέιν Τζόουνς, Λούκας Σμιτς, Χανς Σαρπέι και Κριστόφ Μόριτς, τα… έσπαγαν μέχρι τις 4 το πρωί της Κυριακής.
Το γλέντι μάλιστα, ακολούθησε τη νέα γκέλα της ομάδας που ξόδεψε αρκετά εκατομμύρια το καλοκαίρι, προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση για το Champions League της επόμενης περιόδου και υπό προϋποθέσεις ακόμα και τον τίτλο.
Aυτήν τη φορά μένοντας στο 1-1 στη Φρανκφούρτη με την Αϊντραχτ των Τζαβέλλα, Γκέκα, Αμανατίδη, το απόγευμα του Σαββάτου (23/10) για την 9η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.
Μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα με έξι βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Γκλάντμπαχ, 18 βαθμούς μακριά από την κορυφή και μόλις έναν πάνω από την τελευταία Κολονία!
Ο Μάγκατ πάντως δεν φάνηκε να ενοχλείται από το ξενύχτι των ποδοσφαιριστών του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «όλοι τους ήταν παρόντες την επόμενη μέρα στην προπόνηση και δούλεψαν καλά. Για μένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μητσοτάκης: «Και ναι και όχι» για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα – Συνέντευξη στο Euronews
- Έκλεισε η συμφωνία για τη σωτηρία του TikTok στις ΗΠΑ – Τι προβλέπει
- Η μεγάλη ώρα της Ελλάδας: Η Εθνική πόλο κόντρα στην Ουγγαρία για το ιστορικό πρώτο μετάλλιο
- Κάρπαθος: Ανάμεσα στα 10 ομορφότερα μέρη του πλανήτη για το 2026
- Τον δείχνουν σαν έναν φθηνό εγκληματία, είναι ταπεινωτικό – Η οικογένεια του Μάρτι Ράισμαν «καταδικάζει» το Marty Supreme
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Το σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Κρήτη: 586 άνθρωποι πέθαναν σε τροχαία από το 2015 – 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442