Ο Άρης δεν λύγισε ούτε από τη Λεβερκούζεν, έχασαν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ
Η ισοπαλία 0-0του Άρη με τη Λεβερκούζεν στο «Βικελίδης» ήταν το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα για τις ελληνικές ομάδες στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη του ήττα στην Ευρώπη με 1-0από τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ», ενώ η ΑΕΚ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων χάνοντας 3-0 από την Άντερλεχτ στο Βέλγιο. Η «Ένωση» έχασε και τον Σκόκο που τραυματίστηκε και πιθανότατα δεν θα παίξει με τον Παναθηναϊκό.
0-0του Άρη με τη Λεβερκούζεν στο «Βικελίδης» ήταν το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα για τις ελληνικές ομάδες στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη του ήττα στην Ευρώπη με 1-0από τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ», ενώ η ΑΕΚ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων χάνοντας 3-0 από την Άντερλεχτ στο Βέλγιο. Η «Ένωση» έχασε και τον Σκόκο που τραυματίστηκε και πιθανότατα δεν θα παίξει με τον Παναθηναϊκό. &source=in.gr">
Η ισοπαλία 0-0του Άρη με τη Λεβερκούζεν στο «Βικελίδης» ήταν το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα για τις ελληνικές ομάδες στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.
Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη του ήττα στην Ευρώπη με 1-0από τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ», ενώ η ΑΕΚ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων χάνοντας 3-0 από την Άντερλεχτ στο Βέλγιο.
Πέρα από τα εύκολα λάθη που απέφεραν τα γκολ, η «Ένωση» πλήρωσε και τον τραυματισμό του Σκόκο που αποχώρησε στο 20′ και από εκείνο το σημείο οι «κιτρινόμαυροι» δεν απείλησαν ποτέ.
Δείτε το φωτορεπορτάζ από τους ελληνικούς αγώνες..
Οι Έλληνες διαιτητές, όπως και με τις προηγούμενες ΚΕΔ, έτσι και επί Λανουά δεν ορίζονται σε υψηλού επιπέδου αγώνες. Άρα επιβεβαιώνεται το χαμηλό επίπεδο και με την τωρινή κατάσταση