
«Η διοίκηση δεν μου έδωσε εγγυήσεις» δήλωσε ο Ρούνι
Η πολυπόθητη «εξήγηση» που ζητούσε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον την Τρίτη, όταν ανακοίνωσε ότι ο Γουέιν Ρούνι θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήλθε την Τετάρτη. Ο 25χρονος σούπερ σταρ τοποθετήθηκε δημοσίως, επιβεβαιώνοντας ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση της αποχώρησής του από το «Ολντ Τράφορντ» και άφησε να εννοηθεί πως για την εξέλιξη αυτή ευθύνεται η διοίκηση της Γιουνάιτεντ!
Η πολυπόθητη «εξήγηση» που ζητούσε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον την Τρίτη, όταν ανακοίνωσε ότι ο Γουέιν Ρούνι θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήλθε την Τετάρτη.
Ο 25χρονος σούπερ σταρ τοποθετήθηκε δημοσίως, επιβεβαιώνοντας ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση της αποχώρησής του από το «Ολντ Τράφορντ» και άφησε να εννοηθεί πως για την εξέλιξη αυτή ευθύνεται η διοίκηση της Γιουνάιτεντ!
«Συναντήθηκα την περασμένη εβδομάδα με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, Ντέιβιντ Γκίλ. Δεν μου έδωσε καμία από τις εγγυήσεις που ζήτησα για το μέλλον. Του είπα λοιπόν πως δεν θα υπογράψω νέο συμβόλαιο».
Ο Ρούνι αγωνίζεται στη Γιουνάιτεντ από το 2004, διάστημα στο οποίο κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Αγγλίας και ένα Τσάμπιονς Λιγκ (2009).
Έχει φορέσει 288 φορές τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» και έχει πετύχει 132 γκολ. Στις αρχές του 2007 υπέγραψε το τελευταίο του -αυτοκρατορικό- συμβόλαιο, που ισχύει έως το καλοκαίρι του 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ιαπωνία: Αστρονόμοι ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε έναν παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
- Ουκρανία: Κατάπαυση του πυρός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ανακοινώνει ο Ζελένσκι
- Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συντρίβεται σε πολυκατοικία στο Μπέλο Οριζόντε
- Eurogroup: Για «στασιμοπληθωριστική τάση», μιλά ο Πιερρακάκης, για «σοκ στασιμοπληθωρισμού» ο Ντομπρόβσκις
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Πύραυλοι παντού αν μας επιτεθούν
- ΕΣΥ: Νοσηλεύτρια στο ΤΕΠ Ρεθύμνου εξηγεί γιατί παραιτήθηκε μετά από 20 χρόνια


