Η Mercedes- Benz Ελλάς Α.Ε.Ε διαψεύδει δημοσιεύματα περί αποχώρησής της
Κατηγορηματικά αρνητική είναι η απάντηση του γενικού διανομέα της γερμανικής φίρμας στην Ελλάδα, Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε απέναντι στις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας και την ήθελαν να εγκαταλείπει την εγχώρια αγορά.
Στην διάψευση δημοσιευμάτων περί διακοπής της λειτουργίας της στην Ελλάδα, προχώρησε σήμερα, Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010 η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την εταιρεία “Η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1982, είναι 100% θυγατρική του Ομίλου Daimler AG και αποτελεί έκτοτε το Γενικό Διανομέα των επιβατηγών & επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz στη χώρα μας (εξαιρουμένων των προϊόντων Unimog και οχημάτων στρατιωτικής χρήσης παντός τύπου), καθώς και των αυτοκινήτων smart από το 2000.
Aπό τότε μέχρι σήμερα, η Mercedes-Benz Ελλάς, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών της, προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερους από 150.000 πελάτες με σεβασμό, εκτίμηση, αξιοπρέπεια και αφοσίωση, ευχαριστώντας τους για την προτίμησή τους.
Παράλληλα, τα τελευταία 15 χρόνια, έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ, τόσο από την ίδια τη Mercedes-Benz Ελλάς όσο και από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Mercedes-Benz και smart.
Είναι λοιπόν δεδομένο ότι η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. όχι μόνο δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα, αλλά θα συνεχίσει να επενδύει και να προσφέρειστους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες της πρωτοποριακά προϊόντα απαράμιλλης τεχνολογίας και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας. Συνεπώς, οποιοδήποτε δημοσίευμα σχετικά με αποχώρηση της εταιρείας από την Ελλάδα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα”.
auto.in.gr
- Το σχέδιο διάσωσης 75 εκατ. ευρώ του ΥΠΕΝ για διατηρητέα κτίρια
- Αλιβέρι: Θρίλερ με την εξαφάνιση του επιχειρηματία και πολύτεκνου πατέρα – Η μαρτυρία για το δεύτερο ταξί
- «Ο διάβολος φοράει Prada»: Ποια είναι η «αληθινή» Έμιλι της ταινίας
- Η Χάποελ «χρυσώνει» τον Οτούρου με συμβόλαιο 2.700.000 ευρώ!
- Αμπελόκηποι: Η καταγγελία που αποκάλυψε το γηροκομείο – κολαστήριο
- Το συγκινητικό αντίο πιλότου στην τελευταία του προσγείωση – «Δεν αλλάζω επάγγελμα αλλά τρόπο ζωής»
- Ο Φλορεντίνο παίρνει πάνω του τον Μουρίνιο
- Ολυμπία Κηρύκου: Νέες μαρτυρίες φωτίζουν την υπόθεση της εξαφάνισης της νεαρής γυναίκας 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)





























![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442