
Ενδιαφέρον ΠΑΟ για Τσέτο λένε οι γάλλοι
Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάουρο Τσέτο. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien οι «πράσινοι» είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον αρχηγό της Τουλούζ.
Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάουρο Τσέτο.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien οι «πράσινοι» είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον αρχηγό της Τουλούζ.
«Για τον Τσέτο ενδιαφέρονται εδώ και καιρό η Λιόν, η Μαρσέιγ και η Παρί Σεν Ζερμέν αλλά στο κόλπο μπαίνει τώρα και ο Παναθηναϊκός.
Στην ελληνική ομάδα αγωνίζονται ήδη τέσσερις παίκτες με προϋπηρεσία στο γαλλικό πρωτάθλημα, οι Σισέ, Μπουμσόνγκ, Γκοβού και Καντέ» αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο.
Ο Τσέτο είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, ενώ στην Τουλούζ αγωνίζεται από το 2007. Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Ροζάριο Σεντράλ και της Ναντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες για τη φονική έκρηξη στον Ασπρόπυργο
- 52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή: Στρατηγέ ο άνθρωπος έχει ένα ελάττωμα… ξέρει να σκέφτεται!
- Εφάπαξ: Έρχονται αλλαγές, επί τα βελτίω, στον τρόπο υπολογισμού
- Κικίλιας: «44 νέα οχήματα για το Λιμενικό – Η ενίσχυση του Λ.Σ. και η ασφάλεια του πολίτη είναι στον πυρήνα της πολιτικής μας»
- Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έσωσε το γόητρο της Super League





