
«Ο Πειραιάς είναι μια πόλη εγκαταλελειμμένη» λέει ο Αλέξης Τσίπρας
Τον Πειραιά επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όπου συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Νίκο Λεγάκη. Τόνισε ότι η πόλη είναι «εγκαταλελειμμένη απ' όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές που απαξίωσαν τον Πειραιά και τη δημοτική διαχείριση».
Τον Πειραιά επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όπου συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Νίκο Λεγάκη. Τόνισε ότι η πόλη είναι «εγκαταλελειμμένη απ’ όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές που απαξίωσαν τον Πειραιά και τη δημοτική διαχείριση».
Ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με τον Νίκο Λεγάκη, υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά με τον συνδυασμό «Συμμαχία στον Πειραιά: Λιμάνι Αλληλεγγύης, Οικολογίας και Ανατροπής», ενώ μίλησε και με απλήρωτους εργαζόμενους της ΔΕΠΑΠ (Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πειραιά».
Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο Πειραιάς είναι «μία πόλη εγκαταλελειμμένη στο έλεος της ανεργίας, της νέας φτώχειας, της κινεζοποίησης του λιμανιού μετά την εισβολή της COSCO, μία πόλη εγκαταλελειμμένη στον οικονομικό μαρασμό, με εκατοντάδες μαγαζιά να κλείνουν το ένα μετά το άλλο, μία πόλη βυθισμένη στα σκουπίδια και εγκαταλελειμμένη κι απ΄όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές που απαξίωσαν την πόλη του Πειραιά και τη δημοτική διαχείριση».
«Η επόμενη περίοδος για την αυτοδιοίκηση θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος. Ο «Καλλικράτης» στην εφαρμογή του θα περικόψει τους πόρους κατά ενάμισι δισεκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο μέχρι το 2013. Πράγμα που σημαίνει ότι σχεδόν το 50% των πόρων που το κράτος έδινε στην αυτοδιοίκηση θα περικοπούν.. Πρόκειται για στραγγαλισμό της αυτοδιοίκησης» πρόσθεσε.
Ο κ. Τσίπρας έκανε επίσης βόλτα στην αγορά του Πειραιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γνωρίστηκαν στο Αγγλία – Αργεντινή το 1986. Τέσσερις δεκαετίες μετά επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος»
- Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρές δύο γυναίκες σε τροχαίο – Στο ίδιο σημείο είχαν σκοτωθεί δύο νεαροί τον Μάιο
- Καβάλα: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση κοντά στην Εγνατία Οδό στην Ελευθερούπολη
- Τον επικεφαλής της κρατικής εταιρείας ενέργειας προτείνει ο Ζελένσκι για νέο πρωθυπουργό
- Η αντιπρόεδρος της Αργεντινής ανεβάζει την… ένταση πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία: «Φρένο στους εισβολείς» (pic)
- Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας από τους φονικούς καύσωνες;



