
Ακινητοποιημένοι οι συρμοί των τρένων και του Προαστιακού την Πέμπτη
Ακινητοποιημένοι θα μείνουν σήμερα, Πέμπτη, οι συρμοί των τρένων και του Προαστιακού λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ένωσης Σιδηροδρομικών, που αντιδρούν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών για την εξυγίανση και ανάπτυξη του ΟΣΕ. Εξαιτίας της απεργίας, δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια μεταξύ Δουκ.Πλακεντίας και Αεροδρόμιο. Σε εξέλιξη αυτή την ώρα πορεία των εργαζομένων του ΟΣΕ στο Σύνταγμα.
Ακινητοποιημένοι θα μείνουν σήμερα, Πέμπτη, οι συρμοί των τρένων και του Προαστιακού λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ένωσης Σιδηροδρομικών, που αντιδρούν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών για την εξυγίανση και ανάπτυξη του ΟΣΕ.
Εξαιτία της απεργίας, δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια μεταξύ Δουκ.Πλακεντίας και Αεροδρόμιο.
Αυτή την ώρα εργαζόμενοι στον ΟΣΕ πραγματοποιούν πορεία στο Σύνταγμα, κατευθυνόμενοι προς τη Βουλή και το υπουργείο Οικονομικών.
Να σημειωθεί ότι σήμερα, Πέμπτη, ξεκινά η συζήτηση του επίμαχου νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Από την 24ωρη απεργία αναμένεται να επηρεαστεί και το πρόγραμμα δρομολογίων της Παρασκευής.
Η ΠΟΣ έχει προαναγγείλει ότι θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις με τη μορφή επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών, όταν το σχέδιο νόμου έλθει προς συζήτηση στη Βουλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λαμίν Γιαμάλ: Διακοπές στην Ελλάδα με τη νέα του σύντροφο για τον σταρ της Μπαρτσελόνα (vid)
- Έρευνα: Πώς ο τρόπος που γράφουν οι ηλικιωμένοι μπορεί να αποκαλύψει γνωστική έκπτωση
- Αντιδήμαρχος Αλίμου: Η πόλη δεν είναι ούτε εργοτάξιο ούτε δωρεάν χωματερή ανακαινίσεων
- Emily in Paris: Από την καρτ ποστάλ στη συνάντηση στη Μύκονο – Αγκαλιές, φιλιά, γέλια
- Ευρώπη: Σιωπηλό πραξικόπημα στα σούπερ μάρκετ – Ποιους εργαζόμενους αντικαθιστά η Τεχνητή Νοημοσύνη
- O Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα πριν το Final-4 του πόλο
