Προσφυγή της ΥΠΑ κατά της απεργίας που εξήγγειλαν για την Κυριακή οι ελεγκτές
Στο μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών προσέφυγε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει για την Κυριακή οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Την Τετάρτη αναμένεται η απόφαση, συνάντηση με στελέχη του υπουργείου Υποδομών είχε αντιπροσωπεία των ελεγκτών.
Στο μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών προσέφυγε την Τρίτη η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει για την Κυριακή οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την Τετάρτη, και στη συνέχεια το ΔΣ της Ένωσης των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας θα συνεδριάσει εκ νέου για να πάρει οριστική απόφαση.
Στο μεταξύ, την Τρίτη αντιπροσωπεία των Ελεγκτών είχε νέα συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Υποδομών Χάρη Τσιόκα και συζήτησαν τις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο, τόσο στην ΥΠΑ, όσο και στους Ελεγκτές.
Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σε καλό κλίμα, διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων σε πολλά σημεία και όπως έγινε γνωστό ο διάλογος θα συνεχιστεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν
- LIVE: Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός
- Εμείς γιατί δεν έχουμε λεφτά;
- Φοινικούντα: Ο ηθικός αυτουργός πίσω από τη διπλή δολοφονία – Ποιος είναι ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
- Τι είπε ο Πίτερς για τη μεταγραφή του Μόρις στον Ολυμπιακό…
- Την ώρα που οι ΗΠΑ πιέζουν τη Βενεζουέλα, Πούτιν και Λουκασένκο δείχνουν τη συμπαράστασή τους στον Μαδούρο


