Κινηματογραφική καταδίωξη, αναζητείται φορτηγό με παράνομους μετανάστες
Ένα άτομο συνελήφθη αργά το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Ασπροπύργου, καθώς με άγνωστο συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλων αστυνομικούς της διεύθυνσης αλλοδαπών Αττικής και αφού τους αφαίρεσαν τα όπλα, τράπηκαν σε φυγή με φορτηγό το οποίο μετέφερε παράνομους μετανάστες.
Ένα άτομο συνελήφθη αργά το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Ασπροπύργου γιατί με άγνωστο συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλων αστυνομικούς της διεύθυνσης αλλοδαπών Αττικής και αφού τους αφαίρεσαν τα όπλα, τράπηκαν σε φυγή με φορτηγό το οποίο μετέφερε παράνομους μετανάστες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αστυνομικοί της διεύθυνσης αλλοδαπών που είχαν στήσει μπλόκο σε δρόμο με κατεύθυνση προς Κόρινθο εντόπισαν φορτηγό το οποίο μετέφερε παράνομους μετανάστες. Μόλις ο οδηγός του οχήματος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή.
Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να μεταφέρουν το φορτηγό στη Διεύθυνση αλλοδαπών προκειμένου να γίνει έλεγχος, όμως στην περιοχή του Ασπροπύργου δύο άτομα πυροβολώντας στον αέρα, ακινητοποίησαν το όχημα. Στη συνέχεια ένας εξ αυτών τράπηκε σε φυγή με το φορτηγό και τους παράνομους μετανάστες, ενώ ο δεύτερος έφυγε με ΙΧ αυτοκίνητο.
Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Τελικά μετά από καταδίωξη συνελήφθη ο δράστης που είχε διαφύγει με το ΙΧ και αναζητείται πλέον ο συνεργός του.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα