Το «Τετ α Τετ» του Γ. Σατσίδη με τη Τζ. Λοπέζ
Θα καταφέρει στα 90 λεπτά που του απομένουν να βγει ξανά στην επιφάνεια;
Ο Ράιαν Ρέινολτς δίνει τη δική του εκδοχή στην κάμερα του Take 20! Επίσης, η Τζούλιαν Μουρ αποκαλύπτει στην εκπομπή, πώς είναι να υποδύεται μία ομοφυλόφιλη: «Το να είναι μια γυναίκα σήμερα ομοφυλόφιλη είναι πολύ φυσιολογικό και εντελώς αποδεκτό.
Ο ρόλος μου στην ταινία ήταν για μένα μια μεγάλη πρόκληση γιατί ήθελα να αποδείξω ακριβώς αυτό. Ότι η ομοφυλοφιλία δεν πρέπει να είναι πλέον ταμπού».
Τέλος, ο Γιώργος Σατσίδης, συνάντησε τη Τζένιφερ Λόπεζ στο Λος Άντζελες και του μίλησε … για τι άλλο; Για το δικό της back up plan: τις καμπύλες της!
Η JLo μιλά στην κάμερα της εκπομπής και αποκαλύπτει «δεν έχω ασφαλίσει τα πόδια μου, όπως λέγεται, ωστόσο, οι καμπύλες μου είναι σίγουρα το πιο δυνατό μου όπλο».
Η εκρηκτική Λόπεζ, μιλά στον Γιώργο Σατσίδη για τον έγγαμο βίο, τα παιδιά και την αγάπη της για την Ελλάδα. «Το όνειρό μου είναι να κάνω ατελείωτες διακοπές στο Αιγαίο. Η χώρα σας είναι πανέμορφη και θέλω να ξαναέρθω το συντομότερο δυνατόν. Σίγουρα όμως, θα έρθω καλοκαίρι!».
- Τζολάκης στη FIFPRO: «Το να έχεις γνώσεις και εκπαίδευση είναι κάτι που θα σε βοηθήσει σε όλη σου τη ζωή»
- Διπλασιάστηκαν από το 2022 οι συγκρούσεις που συνδέονται με το νερό
- Θεσσαλονίκη: Αυτόκλητοι «τιμωροί παιδόφιλων» έστησαν παγίδα σε 30χρονο και τον ξυλοκόπησαν
- Φρίκη στη Βρετανία: Διαμέλισε την σύντροφό της και την έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών
- Ιταλία και Γερμανία υπέγραψαν πρωτόκολλο για κοινό σχέδιο δράσης των δυο χωρών σε ασφάλεια και άμυνα
- Σκορπιός για πάντα: Πέθανε o αρχιτέκτονας τoυ ρυθμού των Scorpions, Φράνσις Μπούχολτς