Δέσμευση εμπόρων για πώληση του πετρελαίου θέρμανσης στα 67 λεπτά το λίτρο
Οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων Εμπόρων Υγρών Καυσίμων Αττικής και Θεσσαλονίκης δεσμεύτηκαν ότι η τιμή πώλησης πετρελαίου θέρμανσης θα κυμανθεί περίπου στα 0,67 ευρώ το λίτρο, κατά τη συνάντησή τους με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου, Στέφανο Κομνηνό, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων Εμπόρων Υγρών Καυσίμων Αττικής και Θεσσαλονίκης δεσμεύτηκαν ότι η τιμή πώλησης πετρελαίου θέρμανσης θα κυμανθεί περίπου στα 0,67 ευρώ το λίτρο, κατά τη συνάντησή τους με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου, Στέφανο Κομνηνό, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Η τιμή διαμορφώνεται με βάση τις σημερινές τιμές διυλιστηρίου (0,46 ευρώ έως 0,47 ευρώ ανά λίτρο), προστίθεται στην ανακοίνωση.
Αντίστοιχα, επισημαίνεται ακόμη, κατά την έναρξη της περιόδου 2009, η τιμή πώλησης κυμαινόταν σε 0,524 ευρώ το λίτρο, όταν οι τιμές διυλιστηρίου κυμαίνονταν στα 0,36 ευρώ το λίτρο, ο δε ΦΠΑ ανερχόταν σε 19% έναντι 23% εφέτος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναυλία στο Αθήναιον Ωδείο εις μνήμην της Lubna Alyaan – Η έφηβη βιολονίστα που μαρτύρησε στη Γάζα
- Aνατροπή για την ΑΕΚ με Μάριν και Κοϊτά (1-2, vids)
- «Καταστροφικές πλημμύρες» απειλούν την Ουάσινγκτον – Ρεκόρ στο ύψος των υδάτων ποταμών [βίντεο]
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν
- LIVE: Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός
- Εμείς γιατί δεν έχουμε λεφτά;
