Δέσμευση εμπόρων για πώληση του πετρελαίου θέρμανσης στα 67 λεπτά το λίτρο
Οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων Εμπόρων Υγρών Καυσίμων Αττικής και Θεσσαλονίκης δεσμεύτηκαν ότι η τιμή πώλησης πετρελαίου θέρμανσης θα κυμανθεί περίπου στα 0,67 ευρώ το λίτρο, κατά τη συνάντησή τους με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου, Στέφανο Κομνηνό, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων Εμπόρων Υγρών Καυσίμων Αττικής και Θεσσαλονίκης δεσμεύτηκαν ότι η τιμή πώλησης πετρελαίου θέρμανσης θα κυμανθεί περίπου στα 0,67 ευρώ το λίτρο, κατά τη συνάντησή τους με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου, Στέφανο Κομνηνό, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Η τιμή διαμορφώνεται με βάση τις σημερινές τιμές διυλιστηρίου (0,46 ευρώ έως 0,47 ευρώ ανά λίτρο), προστίθεται στην ανακοίνωση.
Αντίστοιχα, επισημαίνεται ακόμη, κατά την έναρξη της περιόδου 2009, η τιμή πώλησης κυμαινόταν σε 0,524 ευρώ το λίτρο, όταν οι τιμές διυλιστηρίου κυμαίνονταν στα 0,36 ευρώ το λίτρο, ο δε ΦΠΑ ανερχόταν σε 19% έναντι 23% εφέτος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια


