
Χωρίς τον Τέρι η Αγγλία απέναντι στο Μαυροβούνιο
Άλλον έναν... πονοκέφαλο της τελευταίας στιγμής απέκτησε ο Φάμπιο Καπέλο, καθώς ο Τζον Τέρι τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Εθνικής Αγγλίας με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Euro 2012 την Τρίτη.
Άλλον έναν… πονοκέφαλο της τελευταίας στιγμής απέκτησε ο Φάμπιο Καπέλο, καθώς ο Τζον Τέρι τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Εθνικής Αγγλίας με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Euro 2012 την Τρίτη.
Ο άσος της Τσέλσι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη μέση και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την προπόνηση.
«Ο Τέρι εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Αγγλίας την Κυριακή και διαπιστώθηκε ότι δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί καθόλου στην αναμέτρηση της Τρίτης», ανέφερε η ανακοίνωση της Αγγλικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας.
Παράλληλα, η FA ανακοίνωσε ότι προς το παρόν δεν πρόκειται να κληθεί αντικαταστάτης για τον παίκτη.
Υπενθυμίζουμε ότι νοκ άουτ για τον συγκεκριμένο αγώνα έχουν τεθεί και οι Ααρον Λένον και Φιλ Γιατζέλκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Λάρισα: Τρόμος για έγκυο – Βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτη μέσα στο διαμέρισμά της
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Λουίς Ενρίκε: Μπήκε στο κλαμπ προπονητών με τα περισσότερα Champions League (vids)
- Περιπέτεια για τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο – Ένιωσε αδιαθεσία την ώρα της Λειτουργίας στην Καλαμαριά
- Τσουκαλάς: Έχουμε μια κυβέρνηση που κυβερνά αγκαλιά με τα συμφέροντα προς όφελος της ολιγαρχίας
- Κάσος: Σεισμός 3,5 βαθμών Ρίχτερ το μεσημέρι της Κυριακής
- Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό πόλο



