Η FIFA ήρε προσωρινά τον αποκλεισμό της Νιγηρίας από το διεθνές ποδόσφαιρο. Την ανακοίνωση έκανε στη Βέρνη η διεθνής ομοσπονδία ποδοσφαίρου, κάτι που σημαίνει ότι η εθνική ομάδα της χώρας θα δώσει κανονικά τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στη Γουϊνέα για τα προκριματικά του κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Η FIFA τιμώρησε τη Νιγηρία τη Δευτέρα, επικαλούμενη ανάμειξη των πολιτικών στο άθλημα.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.