Την πρώτη ήττα με τον Σέρχιο Μπατίστα στο τιμόνι της γνώρισε η εθνική Αργεντινής, που έχασε 1-0 από την αντίστοιχη της Ιαπωνίας σε διεθνές φιλικό που έγινε την Παρασκευή στη Σαϊτάμα.
Η «αλμπισελέστε» παρατάχθηκε με όλα τα μεγάλα αστέρια της, συμπεριλαμβανομένου του Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, «μπλε σαμουράι» που είχαν στον πάγκο τους για πρώτη φορά ο Αλμπέρτο Ζακερόνι, άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Οκαζάκι.
Όσο και αν η Αργεντινή προσπάθησε στη συνέχεια να απαντήσει, δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλοσχηματισμένη άμυνα των γηπεδούχων.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης Χουλιάν Άλβαρες είναι πολύ κοντά στην απόφαση για το μέλλον του εκτός αν οι «μπλαουγκράνα» κάνουν την έκπληξη. Οι τρεις εναλλακτικές λύσεις της Μπαρτσελόνα
LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.