
Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες ετοιμάζει το ΑΣΕΠ
Σε δημόσια διαβούλευση θέτει το ΑΣΕΠ τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που σχεδιάζει για το άμεσο μέλλον, προκειμένου να επιταχύνει την εξυπηρέτηση των πολιτών. Για τον ίδιο λόγο, το ΑΣΕΠ επιδιώκει και την επίτευξη διαλειτουργικότητας με φορείς που εκδίδουν πιστοποιητικά για τους διαγωνισμούς του.
Σε δημόσια διαβούλευση θέτει το ΑΣΕΠ τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που σχεδιάζει για το άμεσο μέλλον, προκειμένου να επιταχύνει την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Για τον ίδιο λόγο, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού επιδιώκει και την επίτευξη διαλειτουργικότητας με φορείς που εκδίδουν πιστοποιητικά για τους διαγωνισμούς του.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις παρατηρήσεις και προτάσεις τους στο δικτυακό τόπο opengov.gr μέχρι και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ΚΕΔΕ ζητά ουσιαστική συμμετοχή των Δήμων στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
- Κρίσιμη εβδομάδα για το μέλλον της Μονακό – Στις 27 Ιουλίου η οριστική απόφαση
- Οι «σέξι ιερείς» της Ρώμης – Το πιο διάσημο ημερολόγιο της Ρώμης έκρυβε ένα μυστικό 23 ετών
- Δικαστήριο απορρίπτει αγωγή Δημητριάδη κατά Κουκάκη – καταδίκη σε δικαστικά έξοδα 7.000 ευρώ
- Ο μεγαλύτερος κρεμαστός τεχνητός κήπος της Ευρώπης;
- Star Wars: 3.75 εκατ. δολάρια για το original φωτόσπαθο του Λουκ Σκαϊγουόκερ

