
Μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς Λέτο και Γκοβού
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και την Πέμπτη οι Σεμπάστιαν Λέτο και Σίντνεϊ Γκοβού. Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένεται από την Παρασκευή να μπουν κανονικά στην προπόνηση αφού περισσότερο για προληπτικούς λόγους δεν έχουν μπει σε φουλ ρυθμούς.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και την Πέμπτη οι Σεμπάστιαν Λέτο και Σίντνεϊ Γκοβού. Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένεται από την Παρασκευή να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς αφού περισσότερο για προληπτικούς λόγους δεν έχουν μπει σε φουλ ρυθμούς.
Ίσως ο Γάλλος να μη ρισκάρει 100% και να περιμένει να περάσει το Σαββατοκύριακο, αλλά είναι βέβαιο πως θα είναι πανέτοιμος για το μεγάλο ματς του μεθεπόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Το πρόγραμμα για τους «πράσινους» δεν ήταν τόσο σκληρό όσο την Τετάρτη και περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα.
Εκτός από τους Γκοβού και Λέτο ατομικά προπονήθηκαν και οι Πετρόπουλος, Καντέ και Σαριέγκι, ενώ ο Καρνέζης απουσίαζε με άδεια για προσωπικούς λόγους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Στο ΥΠΕΞ το πόρισμα για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα – Ο Γεραπετρίτης ενημέρωσε την ΕΕ
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ (pic)
- Γιατί διαλύθηκε η σχέση της Νταϊάνα με τη Σάρα Φέργκιουσον;
- Πορτογαλία: Έρευνα στα γραφεία του Σοσιαλιστικού Κόμματος σε σχέση με υπόθεση διαφθοράς
- Σέρρες: Ελεύθερη με όρους η 43χρονη για τον θάνατο του 10χρονου – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια
- BHMAGAZINO: Το νέο τεύχος είναι αφιερωμένο στο περιβάλλον




