
Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι στην Πυλαία
Σε ένα φιλικό που εξελίχτηκε σε ματς για γερά νεύρα στο τέλος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε τελικά της AEK με 74-70 στο δεύτερο φιλικό της «Ένωσης» στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε την διαφορά μέχρι και τους 15 πόντους στο τέλος της 3ης περιόδου. Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» με μία αντεπίθεση διαρκείας μείωσαν στους 4 (56-60) με αποτέλεσμα το παιχνίδι μέχρι το τέλος να έχει πολύ ενδιαφέρον.
Σε ένα φιλικό που εξελίχτηκε σε ματς για γερά νεύρα στο τέλος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε τελικά της AEK με 74-70 στο δεύτερο φιλικό της «Ένωσης» στη Θεσσαλονίκη.
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε την διαφορά μέχρι και τους 15 πόντους στο τέλος της 3ης περιόδου.
Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» με μία αντεπίθεση διαρκείας μείωσαν στους 4 (56-60) με αποτέλεσμα το παιχνίδι μέχρι το τέλος να έχει πολύ ενδιαφέρον.
Τελικά ο ΠΑΟΚ, έστω και δύσκολα, πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και συνέχισε με επιτυχία τα φιλικά προετοιμασίας.
Τα δεκάλεπτα: 22-22, 39-32, 56-41, 74-70
ΠΑΟΚ: Γκρέι 13 (1), Μακ Γκραθ, Αράπης 2, Καλαμπάκας, Δέδας 10 (2), Σιμς 13, Μάρσαλ 6, Παπαδόπουλος 16, Καλλές 2, Γκετσέφσκι 4, Γιαννακίδης 6 (2).
ΑΕΚ: Σάνον 5 (1), Νικολαΐδης 6 (2), Καλινικίδης 3, Μακ 5, Κοχαντάρεβιτς 6, Παπανικολάου 14, Δορκοφίκης 21 (2), Καστλ 8 (1), Αντωνάκης, Μελς 2.
Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ίκαρο Καλλιθέας στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος, τεχνικός του «Δικέφαλου» του Βορρά, θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα της ομάδας του στα δύο φιλικά με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή και το Σάββατο στο ΣΕΦ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς η FIFA «κλειδώνει» την εμπορική χρήση του Μουντιάλ
- Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης 53χρονης από το μονοπάτι Αώου
- Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη Αττικής – Συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση – Βίντεο ντοκουμέντο
- Σοκαριστική απόφαση Ισραήλ: Οι κροκόδειλοι του Νείλου θα εκτρέφονται για να χρησιμοποιηθούν σε φυλακές
- Άρης: Έρχεται την Κυριακή (19/7) και ολοκληρώνει τη μεταγραφή του ο Ντέλε-Μπασίρου
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ


