
Ξεχάστε την διαιτησία, το μήνυμα του Στάρε στους παίκτες του Πανιωνίου
Οι παίκτες του Πανιώνιου έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία Ζαχαριάδη, που τους έπαιξε στην Καβάλα, ωστόσο ο Μίκαελ Στάρε τους προέτρεψε να μην ασχολούνται με τις διαιτητικές αποφάσεις, θέτοντας ως στόχο την βελτίωση της ομάδας.
Οι παίκτες του Πανιώνιου έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία Ζαχαριάδη, που τους έπαιξε στην Καβάλα, ωστόσο ο Μίκαελ Στάρε τους προέτρεψε να μην ασχολούνται με τις διαιτητικές αποφάσεις, θέτοντας ως στόχο την βελτίωση της ομάδας.
Ο Πανιώνιος δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και μετά από πέντε αγωνιστικές βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς. Παρά τα παράπονα των παικτών για τη διαιτησία, ο σουηδός προπονητής, που δεν έχει συνηθίσει να ασχολείται με τέτοια ζητήματα, τους τόνισε πως δεν αλλάζει κάτι με τις φωνές.
«Ξεχάστε τη διαιτησία. Οντως ο διαιτητής έκανε λάθη, αλλά δεν κερδίζουμε κάτι έτσι. Ουτε θα έχουμε κέρδος αν φωνάζουμε και διαμαρτυρόμαστε. Δεν θα αλλάξει κάτι. Δηλαδή, αν και εγώ τώρα τα κάνω… λίμπα εδώ μέσα, θα αλλάξει τίποτα;» αναρωτήθηκε ο Στάρε.
Το θετικό για την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι πως ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής και στόχος τους είναι να δουλέψουν στο διάστημα αυτό, ώστε να παρουσιαστούν στη συνέχεια βελτιωμένοι και αρχίσουν να παίρνουν τα αποτελέσματα, που θέλουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Καύσιμα: Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων με την τιμή της βενζίνης να «καίει»
- O Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.66μ. και ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ (vids)
- Βέλγιο: Συνελήφθη ασκούμενη εργαζόμενη στο ΝΑΤΟ – Κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ «ξένης δύναμης»
- Αργυρόπουλος για το χρυσό της Εθνικής: «Ήταν κάτι μαγικό – Ελπίζω το πρώτο από τα… πολλά» (vid)
- Ρωσία: Θεωρεί πρόωρο να σχολιάσει τις πληροφορίες για την παύση των εναέριων επιθέσεων
- Πόσο βοήθησε η πρόσφατη κακοκαιρία στη μείωση της ευφλεκτότητας των δασών

