
«Έχουμε δουλειά μπροστά μας» δήλωσε ο Τσαρτσαρής
Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε τη Δευτέρα από την Ρωσία με τον Ζελικο Ομπράντοβιτς να έχει βγάλει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα από τα δύο φιλικά που έδωσε η ομάδα του στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι». Για την εικόνα της ομάδας μίλησε ο Κώστας Τσαρτσαρής, λέγοντας: «Η δυναμικότητα των αντιπάλων μας ήταν ανάλογη με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στην Ευρωλίγκα. Δεν δείξαμε το πρόσωπο που θα θέλαμε στην συγκεκριμένη περίοδο».
Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε τη Δευτέρα από την Ρωσία με τον Ζελικο Ομπράντοβιτς να έχει βγάλει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα από τα δύο φιλικά που έδωσε η ομάδα του στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι».
Για την εικόνα της ομάδας μίλησε ο Κώστας Τσαρτσαρής, λέγοντας: «Η δυναμικότητα των αντιπάλων μας ήταν ανάλογη με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στην Ευρωλίγκα. Δεν δείξαμε το πρόσωπο που θα θέλαμε στην συγκεκριμένη περίοδο».
Ο Έλληνας σέντερ των πρασίνων παραδέχθηκε πως η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί μέσα από τα φιλικά που έρχονται: «Έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας.
»Πρέπει να συγκεντρωθούμε τις επόμενες ημέρες, να δουλέψουμε τα στοιχεία που μας λείπουν, να τα βελτιώσουμε και αρχής γενομένης από τα φιλικά που έρχονται, να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και να είμαστε καλύτεροι στην πρεμιέρα. Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε βελτίωση».
Δηλώσεις για τα δύο φιλικά του Παναθηναϊκού έκανε και ο Δημήτρης Ιτούδης, που τόνισε: «Ήταν δύο παιχνίδια επιπέδου Ευρωλίγκα. Εμείς αυτή την περίοδο χρειαζόμαστε τέτοιου είδους παιχνίδια, για να δούμε κάποια πράγματα.
»Ο κύριος Ομπράντοβιτς αλλά και όλοι μας είδαμε θέματα που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον με την έννοια ότι θέλαμε να δούμε συγκεκριμένα πράγματα στο παιχνίδι μας. Δυνατότητες αλλά και αδυναμίες.
Ιδιαίτερα στο πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια όταν είχαμε κάποιο μίτινγκ με τους παίκτες μας, είπαμε κάποια πράγματα, είδαμε κάποιες φάσεις και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι βελτιωθήκαμε στις ίδιες φάσεις.
»Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας. Έχουμε μπροστά μας τρία ακόμα φιλικά μέχρι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι», κατέληξε ο άμεσος συνεργάτης του Ομπράντοβιτς.
Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο ο Ντρού Νίκολας ξεκίνησε αποθεραπεία για το διάστρεμμα που υπέστη στον αγώνα με την Παρτιζάν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442