«Γιατί όχι και συνέχεια του Χάρι Πότερ;» λέει τώρα η συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ
Μπορεί επισήμως η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ να έχει κλείσει το κεφάλαιο «Χάρι Πότερ» στη ζωή της, ωστόσο, η συγγραφέας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει τελικά συνέχεια. «Θα μπορούσα βέβαια να γράψω ένα όγδοο, ένα ένατο και ένα δέκατο έργο» δήλωσε στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρι, όπου ήταν καλεσμένη.
Μπορεί επισήμως η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ να έχει κλείσει το κεφάλαιο «Χάρι Πότερ» στη ζωή της, ωστόσο, η συγγραφέας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει τελικά συνέχεια.
«Θα μπορούσα βέβαια να γράψω ένα όγδοο, ένα ένατο και ένα δέκατο έργο» δήλωσε στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρι, όπου ήταν καλεσμένη.
«Δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ. Δεν νομίζω πως αυτό θα συμβεί. Αισθάνομαι πως τελείωσε αλλά κανείς ποτέ δεν ξέρει» πρόσθεσε.
«Το τέλος, ήταν φοβερό. Όπως ένας σπαραγμός. Παρόλο που ήξερα πως αυτό θα συνέβαινε -όλοι μας ξέρουμε πως οι άνθρωποι που αγαπάμε είναι θνητοί- δεν μπορείτε να προετοιμαστείτε για αυτό. Ήμουν σε μια κατάσταση σοκ.»
Περισσότερα από 400 εκατομμύρια αντίτυπα των επτά τόμων του «Χάρι Πότερ» έχουν πουληθεί σε περισσότερες από 200 χώρες.
Οι ταινίες που βασίστηκαν στα βιβλία απέδωσαν περισσότερα από 5,3 δισ. δολάρια σε ολόκληρο τον κόσμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 10χρονο παιδί – Υπέστη ανακοπή σε κολυμβητήριο
- LIVE: Λεβερκούζεν – Άρσεναλ
- Επιδόματα: Έρχεται νέος μηχανισμός ελέγχου
- Το Ιράν έβαλε 12 νάρκες στο Στενό του Ορμούζ – «Δε νομίζω ότι τα κατάφερε η Τεχεράνη» απαντά ο Τραμπ
- «Πεθαίνω εδώ μέσα» – Αμετανόητος για όλα, ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν στην πρώτη του συνέντευξη από το κολαστήριο του Ράικερς
- Καραλής – Ντουπλάντις: Τιτανομαχία στην Ουψάλα ανάμεσα στους δύο κορυφαίους του επί κοντώ
