«Γιατί όχι και συνέχεια του Χάρι Πότερ;» λέει τώρα η συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ
Μπορεί επισήμως η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ να έχει κλείσει το κεφάλαιο «Χάρι Πότερ» στη ζωή της, ωστόσο, η συγγραφέας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει τελικά συνέχεια. «Θα μπορούσα βέβαια να γράψω ένα όγδοο, ένα ένατο και ένα δέκατο έργο» δήλωσε στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρι, όπου ήταν καλεσμένη.
Μπορεί επισήμως η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ να έχει κλείσει το κεφάλαιο «Χάρι Πότερ» στη ζωή της, ωστόσο, η συγγραφέας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει τελικά συνέχεια.
«Θα μπορούσα βέβαια να γράψω ένα όγδοο, ένα ένατο και ένα δέκατο έργο» δήλωσε στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρι, όπου ήταν καλεσμένη.
«Δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ. Δεν νομίζω πως αυτό θα συμβεί. Αισθάνομαι πως τελείωσε αλλά κανείς ποτέ δεν ξέρει» πρόσθεσε.
«Το τέλος, ήταν φοβερό. Όπως ένας σπαραγμός. Παρόλο που ήξερα πως αυτό θα συνέβαινε -όλοι μας ξέρουμε πως οι άνθρωποι που αγαπάμε είναι θνητοί- δεν μπορείτε να προετοιμαστείτε για αυτό. Ήμουν σε μια κατάσταση σοκ.»
Περισσότερα από 400 εκατομμύρια αντίτυπα των επτά τόμων του «Χάρι Πότερ» έχουν πουληθεί σε περισσότερες από 200 χώρες.
Οι ταινίες που βασίστηκαν στα βιβλία απέδωσαν περισσότερα από 5,3 δισ. δολάρια σε ολόκληρο τον κόσμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κουρέτας: Που πήγαν τα 50 εκατ. ευρώ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών;
- Γιατί πλημμυρίζει σε κάθε βροχόπτωση η Αθήνα και γιατί βούλιαξε -ξανά- η Μάνδρα;
- Χάνεται ο στόχος για καθολική κάλυψη υγείας ως το 2030
- Σίνθια Ερίβο: Τιμήθηκε με το βραβείο Κερκ Ντάγκλας στο Φεστιβάλ της Σάντα Μπάρμπαρα
- Γιατί τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια δεν πρέπει να ακολουθήσουν το αμερικανικό μοντέλο
- Ακίνητα: Όλα τα προγράμματα που προσφέρουν επιδότηση για ανακαίνιση σπιτιού




