Έτοιμος ο Κουμορτζί για τον αγώνα του Πανιωνίου στην Καβάλα
Με τον Μπερνάρ Κουμορτζί στην αποστολή και πιθανότατα στην 11άδα, θα αντιμετωπίσει την Καβάλα ο Πανιώνιος, το Σάββατο (17:15) στο «Ανθή Καραγιάννη», στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Με τον Μπερνάρ Κουμορτζί στην αποστολή και πιθανότατα στην 11άδα, θα αντιμετωπίσει την Καβάλα ο Πανιώνιος, το Σάββατο (17:15) στο «Ανθή Καραγιάννη», στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Ο Γκανέζος μέσος προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, δείχνοντας σε αρκετά καλή κατάσταση και πως το πρόβλημα του τραυματισμού της Τετάρτης ήταν τελικά επιπόλαιο.
Έτσι, ο Μίκαελ Στόρε τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή του αγώνα, τρίβοντας τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία του, βρίσκονται στη διάθεσή του.
Στην αποστολή βρίσκονται οι Μάχο, Μπέλιτς, Μανιάτης, Σιόβας, Λάτκα, Κοντοές, Φουγκουάγιο, Ομο, Βαζ Τε, Πούπο, Τσότσαλιτς, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Σαλαλί, Κούκετς, Χίκα, Γουνδουλάκης, Κούρντι και Βαρό.
Κρίσιμη η 9η αγωνιστική των Play Outs της Stoiximan Super League, όπου ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Κηφισιά, ενώ παίζουν επίσης ΑΕΛ-Ατρόμητος και Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός
Ο Τιμ Ντόρσεϊ έριξε το σύνθημα για τον Ολυμπιακό ενόψει του Final Four της Euroleague: «Θέλουμε να προσφέρουμε χαμόγελο, να δώσουμε στον κόσμο χαρά και ευτυχία και να ντύσουμε την πόλη στα κόκκινα»