
Δύο τραυματίες στη διάρκεια ληστείας στο κέντρο της Αθήνας
Δύο άτομα τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να σταματήσουν ένοπλους μετά από ληστεία σε στην οδό Σοφοκλέους. Ο ένας πολίτης δέχθηκε πυρά στην κοιλιακή χώρα στην προσπάθειά του να σταματήσει τους δράστες. Εκείνοι διέφυγαν και στην οδό Αριστείδου τραυμάτισαν υπάλληλο εταιρείας ασφάλειας, που επίσης επιχείρησε να τους σταματήσει.
Δύο άτομα τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να σταματήσουν ένοπλους μετά από ληστεία σε στην οδό Σοφοκλέους.
Δύο άτομα εισέβαλαν σε ενεχυροδανειστήριο το οποίο βρίσκεται στην οδό Σοφοκλέους, και αφού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, πήραν περίπου 60 χιλιάδες ευρώ.
{{{ map }}}
Κατά την έξοδό τους από το κτίριο, ένας ιδιοκτήτης καφενείου επιχείρησε να τους σταματήσει, με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά στην κοιλιακή χώρα.
Οι δράστες διέφυγαν προς την οδό Αριστείδου, όπου ένας υπάλληλος σεκιούριτι σε Υπηρεσία της ΔΕΗ, επιχείρησε να τους σταματήσει. Οι δράστες έστρεψαν το όπλο εναντίον του και τον πυροβόλισαν.
Η αστυνομία εντόπισε στο σημείο ένα καλάσνικοφ και μία σφαίρα των 9mm. Oι τραυματίες, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Οι Αρχές εξετάζουν και το ρόλο που έπαιξε μία γυναίκα, πιθανότητα συνεργός των δύο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υποκλοπές: Καταδικάζει έντονα την αρχειοθέτηση – «θάψιμο» Τζαβέλλα και ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά
- Τέλος στο… χαλί/χάλι της Μπόντο/Γκλιμτ, ξεκίνησε η ανέγερση του νέου της γηπέδου (Pics)
- Η έμπνευση πίσω από τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις του Met Gala 2026
- Συνάντηση Κικίλια με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Bαρθολομαίο – «Μήνυμα ενότητας σε περίοδο διεθνών προκλήσεων»
- Καιρός: Πού χτύπησε 30άρια ο υδράργυρος – Πότε φτάνει το νέο κύμα αφρικανικής σκόνης
- Υποκλοπές: Πως η έρευνα της εισαγγελίας πρωτοδικών μπορεί να «αδειάσει» τον εισαγγελέα του Άρειου Πάγου



