
Μαχαιρώθηκε οπαδός της Κοπεγχάγης σε αθηναϊκό μπαρ
Δανός φίλαθλος που ήρθε στην Ελλάδα για τον αποψινό (21:45) αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη για τους ομίλους του Champions League τραυματίστηκε σε συμπλοκή που έγινε έξω από μπαρ στην περιοχή του Ψυρρή στις 2 τα ξημερώματα.
Δανός φίλαθλος που ήρθε στην Ελλάδα για τον αποψινό (21:45) αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη για τους ομίλους του Champions League τραυματίστηκε σε συμπλοκή που έγινε έξω από μπαρ στην περιοχή του Ψυρρή στις 2 τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο Δανός είχε πάει με παρέα για διασκέδαση στο μπαρ και συνεπλάκη με άλλα άτομα που μέχρι στιγμής δεν προκύπτει αν ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού γι’ αυτό και το επεισόδιο δεν σχετίζεται κατά την Αστυνομία με τον αγώνα.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.
Όπως και να’ χει η αναμέτρηση δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο και ήταν πρώτοι οι Δανοί δημοσιογράφοι που αποκάλυψαν το επεισόδιο. Μάλιστα, στα ΜΜΕ έγινε λόγος για δύο οπαδούς της Κοπεγχάγης που μαχαιρώθηκαν από Έλληνες οπαδούς το βράδυ της Τρίτης.
Τα εν λόγω δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δύο οπαδοί τραυματίστηκαν, αλλά διακομίστηκαν έγκαιρα σε νοσοκομείο και δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.
Η κατάσταση του ενός Δανού ήταν σοβαρή αλλά πλέον είναι σταθερή, ενώ ο δεύτερος κόπηκε στο χέρι και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.
Δήλωση για το θέμα έκανε ο πρέσβης της Δανίας, Τομ Νόρινγκ, χωρίς, όμως να γίνει ιδιαίτερα σαφής: «Γνωρίζω για το τι συνέβη, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα
- Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία σε πισίνες, λίμνες και ποτάμια κατά τη διάρκεια του τριημέρου
- Η… κασέτα για το «καταστροφικό 2015» και οι «ωτακουστές του Predator» – Οι αιχμές Τουμασάτου και Χειλάκη από το Θησείο





