
Πρόστιμο σε παίκτη του ΠΑΟ για την… ανάγκη του στο Καμπ Νου
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την UEFA επειδή στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» έκανε την ανάγκη του στο τούνελ των αποδυτηρίων.
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την UEFA επειδή στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» έκανε την ανάγκη του στο τούνελ των αποδυτηρίων.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo» το συμβάν έγινε στα τελευταία λεπτά του αγώνα των δύο ομάδων για το Champions League και πιθανότατα από ποδοσφαιριστή που μπήκε ως αλλαγή, χωρίς να αποκλείεται να έγινε και από κάποιον από τους παίκτες που αντικαταστάθηκαν.
«Προφανώς όταν του ζητήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή του να περάσει στο γήπεδο, ένιωσε την ανάγκη να ανακουφιστεί, αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα. Έτσι πήγε προς τα αποδυτήρια, τα οποία όμως ήταν κλειστά και λόγω προβλήματος στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και υπό την πίεση του χρόνου, έκανε εκεί την ανάγκη του», γράφουν οι Ισπανοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ κατέλαβαν πλοίο που προσπάθησε να σπάσει τον αποκλεισμό – Τραμπ: Του ανοίξαμε τρύπα στο μηχανοστάσιο
- Super League: Η βαθμολογία των playoffs μετά τις νίκες ΑΕΚ και Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-2: Εξαιρετικοί οι «ερυθρόλευκοι» στη Λεωφόρο, έμειναν «ζωντανοί» για τον τίτλο!
- O άγνωστος «βασιλιάς των χημικών» που είναι εγκλωβισμένος στα στενά του Ορμούζ
- Τελικά, τα αρχαία ζάρια 12.000 ετών ήταν τζόγος ή απλώς ανάγκη για παιχνίδι;
- Από τον Β’ Παγκόσμιο μέχρι σήμερα, οι ισχυροί της οικονομίας ευθυγραμμίζονται με την εξουσία



