Μην ξεφτιλίζετε τη φανέλα της ΑΕΚ, είπε ο Αδαμίδης στους παίκτες της «Ενωσης»
«Μη ξεφτιλίζετε άλλο την φανέλα της ΑΕΚ. Σοβαρευτείτε, τα ψέματα τελείωσαν πρέπει αλλάξετε πρόσωπο». Ο Σταύρος Αδαμίδης χρησιμοποίησε τις σκληρές αυτές λέξεις για να εκφράσει στους παίκτες της ΑΕΚ την απογοήτευσή του για τις εμφανίσεις τους.
Στους Θρακομακεδόνες βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Σταύρος Αδαμίδης, που τα έψαλλε για τα καλά στους παίκτες της ΑΕΚ για τη νέα απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, που είχε ως αποτέλεσμα μία ακόμα ήττα, αλλά και την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ο τελευταίος, πέρασε για τελευταία φορά από το προπονητικό κέντρο της Ενωσης, αποχαιρετώντας τους ποδοσφαιριστές.
«Η αποθέωση από το ξύλο είναι πολύ κοντά! Μη ξεφτιλίζετε άλλο την φανέλα της ΑΕΚ. Σοβαρευτείτε, τα ψέματα τελείωσαν πρέπει αλλάξετε πρόσωπο. Εγώ σας πιστεύω ακόμα και πρέπει να δείξετε την αξία σας στο γήπεδο» ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ, που στη συνέχεια τους ανακοίνωσε πως μέχρι νεοτέρας θα προπονούνται υπό τις οδηγίες των Κόλα, Γκρέταρσον.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.