Οι ευαισθησίες, η έκφραση και ο ποιητικός λόγος ενός αιρετικού μουσικού! Ο Γιάννης Αγγελάκας, – δεν θα πάψω να το λέω – το παρόν και το μέλλον της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής, παρέα με τους φίλους του Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα και στα ηλεκτρονικά, συνεχίζουν […]
Οι ευαισθησίες, η έκφραση και ο ποιητικός λόγος ενός αιρετικού μουσικού!
Ο Γιάννης Αγγελάκας, – δεν θα πάψω να το λέω – το παρόν και το μέλλον της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής, παρέα με τους φίλους του Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα και στα ηλεκτρονικά, συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και τους επόμενους μήνες… Το τρίο – και αυτή τη σεζόν – θα κυκλοφορεί καθιστό και αναλόγως θα σηκώνεται.
Ο Γιάννης Αγγελάκας, με τον Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, τον Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα και στα ηλεκτρονικά, θα πραγματοποιήσουν, την τελευταία εβδομάδα του Γενάρη, τέσσερις μοναδικές συναυλίες στην Πάτρα και στην Αθήνα. Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου θα εμφανιστούν στην Πάτρα, στην Ακτή Δυμαίων και την Παρασκευή 28, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, στο Fuzz Club, στην Αθήνα, για να παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που θα βασίζεται σε όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια.
Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας, με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με “ψυχή βαθιά”, που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός “χωρίς κανόνες”, καταφέρνει σε κάθε εμφάνισή του, να απογειώνει τη διάθεση του κοινού σε ένα “αιρετικό” παραλήρημα.
O Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους Εν Πλω το 1985, ένα συγκρότημα-σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock, παρότι κυκλοφόρησαν μόνο ένα ιστορικό album. Με τον Γιάννη Αγγελάκα, φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους Επισκέπτες, μέλος του οποίου ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής.
Το τρίο αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις και ξεσηκώνει το κοινό στις ζωντανές του εμφανίσεις. Πάντα χαλαροί, αλλά και πάντα ενθουσιώδεις, είναι συγκινητικοί, από την αρχή έως το τέλος κάθε live τους.
Πληροφορίες εισιτηρίων Τα πρώτα εισιτήρια της κάθε ημέρας κοστίζουν 12 € Τα επόμενα εισιτήρια κοστίζουν 15 €
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας