Οι συντελεστές του «Σεσουάρ για δολοφόνους» στο Alter
Ο Μανώλης Μητσιάς σε μια αποκλειστική συνέντευξη μας παρουσιάζει το νέο του CD και μας μιλά για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Βακαρέλη και την ξεχωριστή βραδιά που ετοιμάζουν στο Μέγαρο Μουσικής.
Με διεθνείς διακρίσεις, αλλά πάνω απ’ όλα αστείρευτη αγάπη για το θέατρο και τον κινηματογράφο, ο Μιχάλης Κακογιάννης μας μυεί στα μυστικά του βωβού κινηματογράφου.
Ακόμα, έκθεση ζωγραφικής Θεόφιλος στο Μουσείο Μπενάκη, 2Ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου, απολαυστική Κάτια Δανδουλάκη αλλά και πολύ μουσική από τον τζαζίστα Μέισιο Πάρκερ στο ΠΑΛΛΑΣ, αποκλειστικά από την τηλεόραση του ALTER την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στις 21:45.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
- Στάρμερ: Αποδεχθήκαμε αίτημα των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βάσεις για αμυντικά πλήγματα κατά ιρανικών πυραύλων
- Ρόμα-Γιουβέντους 3-3: Ο Γκάτι μπήκε στο 88’ και στο 90+3’ «πάγωσε» τους γηπεδούχους
- Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ψάχνει τα Adidas παπούτσια του σε μια νέα καμπάνια – Μήπως του τα έκλεψε η Κένταλ Τζένερ;

