Χαμηλότερο φορολογικό συντελεστή περαίωσης για τους συνεπείς ζητεί η ΕΣΕΕ
Χαμηλότερο φορολογικό συντελεστή περαίωσης για τους συνεπείς φορολογούμενους ζητεί, μεταξύ άλλων, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, σε σχετικό υπόμνημά της προς το υπουργείο Οικονομικών.
Χαμηλότερο φορολογικό συντελεστή περαίωσης για τους συνεπείς φορολογούμενους ζητεί, μεταξύ άλλων, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, σε σχετικό υπόμνημά της προς το υπουργείο Οικονομικών, σχετικά με τη ρύθμιση για την περαίωση.
Στο υπόμνημα, η ΕΣΕΕ αναφέρει ότι δηλώνει σύμφωνη «για την εφαρμογή ακόμα μίας, αλλά και τελευταίας περαίωσης», τονίζοντας ότι «υπό τις σημερινές συνθήκες της αγοράς, η αναζήτηση ρευστών διαθεσίμων εκ μέρους των επιχειρήσεων είναι, εκ προοιμίου, απαγορευτική».
Η ΕΣΕΕ εκτιμά ότι για να έχει αποτέλεσμα και συμμετοχή από πλευράς επιχειρήσεων, ο τρόπος εφαρμογής της διαδικασίας της περαίωσης, θα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
1) Όσο το δυνατόν χαμηλότερη φορολογική επιβάρυνση.
2) Ο τρόπος πληρωμής των δημιουργούμενων υποχρεώσεων να είναι τέτοιος, ώστε οι επιχειρήσεις να έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν.
3) Χαμηλότερο φορολογικό συντελεστή περαίωσης για τους συνεπείς φορολογούμενους.
Ειδικά επί του κειμένου εργασίας, η ΕΣΕΕ ζητά διάλογο με το υπουργείο Δικαιοσύνης, αναφορικά με το σχέδιο νόμου για την Τροποποίηση του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα
- Ivan Greko: Στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα μετά την ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
- Μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη
- Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές στο Κόσοβο
- Με μαγιό στον Αστέρα, ξυπόλητη στην Πλάκα, για ποτά στην Ύδρα – Η Μπριζίτ Μπαρντό στην Ελλάδα το ’69
- Ενορχηστρωμένη επίθεση καταγγέλλει ο αγρότης μετά τη δέσμευση των λογαριασμών του