«Κατοστάρα» για καλό σκοπό του Παναθηναϊκού επί της Ούζιτσε
Φιλανθρωπικό χαρακτήρα είχε το δεύτερο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ούζιτσε (100-40), καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατεθούν στην 32χρονη Ράντα Τσίτσιτς, πρώην παίκτρια της Σλόμποντα και μητέρας τριών ανήλικων παιδιών, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Φιλανθρωπικό χαρακτήρα είχε το δεύτερο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ούζιτσε, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατεθούν στην 32χρονη Ράντα Τσίτσιτς, πρώην παίκτρια της Σλόμποντα και μητέρας τριών ανήλικων παιδιών, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποθεώθηκαν από τους Σέρβους φιλάθλους και πρόσφεραν καλό θέαμα, καθώς επικράτησαν με 100-40 της Ούζιτσε.
Οι φίλοι της Ούζιτσε γέμισαν το γήπεδο, αλλά παρά την ήττα της ομάδας τους διασκέδασαν, καθώς γνώριζαν τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.
Πριν από το τζάμπολ βραβεύθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.