ΤΑ adidas Originals σε στέλνουν στα «2010 MTV Europe Music Awards»
Τα adidas Originals, μέσα από το διαγωνισμό που τρέχει στο www.mtvgreece.tv, στέλνουν δύο τυχερούς στα «2010 MTV Europe Music Awards», το πιο φαντασμαγορικό live μουσικό γεγονός της χρονιάς! Οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τη λαμπερή τελετή, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, στο σύγχρονο αθλητικό συγκρότημα Casa […]
Ο διαγωνισμός που χαρίζει τα πολύτιμα «εισιτήρια» για τη μαγική βραδιά τρέχει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου! Τα adidas Originals, το αγαπημένο lifestyle brand ζει μέσα από τον αθλητισμό, την τηλεόραση, τη μουσική, τη μόδα, το δρόμο και την κουλτούρα της κάθε εποχής.
Αυτή τη μοναδική σχέση των adidas Originals με τη μουσική θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι νικητές του διαγωνισμού.
Οι δύο τυχεροί του διαγωνισμού μαζί με ένα ακόμα άτομο θα πετάξουν στη Μαδρίτη για να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και glamorous στιγμές από τη φετινή τελετή απονομής των «MTV Europe Music Awards» με όλα τα έξοδα πληρωμένα!
Οι fan του MTV μπορούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στο www.mtvgreece.gr (στην ενότητα διαγωνισμοί) ή δηλώνοντας συμμετοχή στα Adidas Originals Stores σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Τα «MTV Europe Music Awards» αποτελούν το μεγαλύτερο μουσικό θεσμό της Ευρώπης. Καλλιτέχνες όπως οι Katy Perry, Beyoncé, Jay-Z, U2, Lady Gaga, U2, Tokio Hotel, Green Day, Shakira και Robbie Williams έχουν προσφέρει μοναδικές, γεμάτες λάμψη εμπειρίες και τις καλύτερες ζωντανές παρουσιάσεις στον κόσμο!
Δηλώστε συμμετοχή στο www.mtvgreece.gr
ή σε κάποιο κατάστημα της adidas Originals για να δείτε από κοντά τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής και να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των «2010 MTV EMAs», την πιο εντυπωσιακή τελετή μουσικών Βραβείων στον κόσμο. Η πτήση για Μαδρίτη μπορεί να έχει μια θέση και για σένα!
- Ιρανικές επιθέσεις σε Ισραήλ και Κουβέιτ
- Όλα μωβ: 12 τροφές πολύτιμες για τον οργανισμό μας
- Επιμένει η κακοκαιρία Erminio: Καταιγίδες σε πέντε περιοχές, θυελλώδεις άνεμοι και αφρικανική σκόνη
- ΥΠΑ: Αναταράξεις στην προμήθεια των νέων ραντάρ
- Σκάνδαλο Μάντελσον – Έπσταϊν: Emails για επίσκεψη 15χρονης
- Όταν τα ψέματα γίνονται τρόπος ζωής
- Μοριακές θεραπείες στοχεύουν στην αιτία των καρδιοπαθειών
- Το ιστορικό σχολείο που καταρρέει βουβά στην καρδιά της Αθήνας – «Εχω στείλει δεκάδες επιστολές για τα παράθυρα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442