Έκτη αναβολή για την υπόθεση Κεντέρη-Θάνου
Για έκτη φορά αναβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης η εκδίκαση της υπόθεσης Κεντέρη - Θάνου για το τροχαίο λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004. Νέα ημερομηνία που ορίστηκε για την εκδίκαση της υπόθεσης, είναι η 12η Ιανουαρίου του 2011.
Για έκτη φορά αναβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης η εκδίκαση της υπόθεσης Κεντέρη – Θάνου για το τροχαίο λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004.
Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε οριστεί για το πρωί της Τετάρτης ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, ωστόσο, αναβλήθηκε εκ νέου.
Στην υπόθεση πλην των δύο αθλητών, κατηγορούμενοι είναι επτά γιατροί του νοσοκομείου ΚΑΤ, καθώς και ο προπονητής Χρήστος Τζέκος.
Ο τελευταίος ήταν παρών στο δικαστικό μέγαρο, ενώ οι δύο αθλητές εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους.
Νέα ημερομηνία που ορίστηκε για την εκδίκαση της υπόθεσης, είναι η 12η Ιανουαρίου του 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (5/5): Πού θα δείτε Μονακό – Ολυμπιακός και τον ημιτελικό Άρσεναλ – Ατλέτικο
- Ο Ολυμπιακός θέλει να καθαρίσει τη σειρά στο Μονακό και να κλείσει θέση στο Final Four
- H Άρσεναλ είναι ξανά το φαβορί για τον τίτλο: Το πρόγραμμα των «κανονιέρηδων» και της Σίτι μέχρι το φινάλε της Premier League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμά της ενόψει του Final 4 του Basketball Champions League
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Ο Φάμπρεγκας δεν σκέφτεται (ακόμα) την Πρέμιερ Λιγκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442