Ως κοινοτικοί β’ ζώνης θα λογίζονται πλέον οι αλβανοί
H σύμβαση της Αλβανίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση αλλάζει το τοπίο και στο ποδόσφαιρο, καθώς από εδώ και στο εξής οι ποδοσφαιριστές από τη γειτονική χώρα θα λογίζονται ως κοινοτικοί β΄ζώνης και δεν θα καταλαμβάνουν θέση ξένου.
H σύμβαση της Αλβανίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση αλλάζει το τοπίο και στο ποδόσφαιρο, καθώς από εδώ και στο εξής οι ποδοσφαιριστές από τη γειτονική χώρα θα λογίζονται ως κοινοτικοί β΄ζώνης και δεν θα καταλαμβάνουν θέση ξένου.
Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε αυτή την εξέλιξη με αφορμή το αίτημα του Πανιωνίου για τον Γιακμίρ Χίκα, τον οποίο και έχει στο ρόστερ του.
Ετσι, όσες ομάδες έχουν στο ρόστερ τους αλβανούς παίκτες, θα έχουν πλέον κενές θέσεις ξένων, εν όψει και της μεταγραφικές περιόδου του Ιανουαρίου.
Το όνομα του Αθηναίου Άγγελου Ευαγγέλου δεν έπαιξε για να σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου Betsson, όμως δεν εμφανίστηκε από το πουθενά. Γιατί τον επέλεξε ο Λανουά
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ, απέκτησε μεγάλες διαφορές (8-14, 19-29) και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα του Ιωνικού, κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Αυστηρές περικοπές από τον νέο ιδιοκτήτη των Μπλείζερς που απαιτεί νωρίτερα τσεκ άουτ από ξενοδοχεία, μικρά συμβόλαια στους προπονητές, ενώ απαγόρευσε ακόμη και τα δωρεάν μπλουζάκια για τους οπαδούς!
Ο Σέρχιο Κόκε, μίλησε για πρώτη φορά με την αποφυλάκιση του και αναφέρθηκε στη ζωή του, το ποδόσφαιρο, αλλά και στη φυλακή στην οποία κατέληξε για υπόθεση ναρκωτικών. Επίσης αποκάλυψε ότι Netflix ενδιαφέρεται να κάνει την ιστορία του ου ταινία.