Σε απολογία κλήθηκε ο Αδαμίδης για δυσφήμηση του αθλήματος
Πήγε να βρει το δίκιο του για όσα έγιναν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ λόγω της κακής διαιτησίας του Μιχάλη Κουκουλάκη και τελικά βρέθηκε και κατηγορούμενος! Ο λόγος για τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ για την προσεχή Πέμπτη, κατηγορώντας τον για δυσφήμηση του αθλήματος!
Πήγε να βρει το δίκιο του για όσα έγιναν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ λόγω της κακής διαιτησίας του Μιχάλη Κουκουλάκη και τελικά βρέθηκε και κατηγορούμενος!
Ο λόγος για τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ για την προσεχή Πέμπτη (12:30), κατηγορώντας τον για δυσφήμηση του αθλήματος!
Τι ακριβώς έκανε; Σύμφωνα με την πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας, δυσφήμησε το άθλημα με τις δηλώσεις του κατά του διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη και του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου!
Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Πειθαρχικού Κώδικα, ο Αδαμίδης έκανε «δημόσιες και δυσμενείς κρίσεις κατά της ΕΠΟ, των διαιτητών και των οργάνων της διαιτησίας».
Πάντως, πολύ δύσκολα η ποινή θα ξεπεράσει την… επίπληξη ή έστω μια μικρή χρηματική ποινή στον ίδιο και στην ΠΑΕ ΑΕΚ ως συνυπεύθυνη.
Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η ίδια Πειθαρχική Επιτροπή δεν κάλεσε σε απολογία τον πρόεδρος της Λίγκας και μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής έκανε λόγο για «έγκλημα» της διαιτησίας του Γιώργου Δαλούκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Μοχάμεντ Τάρεκ (pic)
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μπόνγκα (pic)
- Το σπάνιο επίτευγμα από Μέσι και Εμπαπέ με διαφορά δύο ημερών: Έχει συμβεί τέσσερις φορές σε 60 χρόνια (pic, vids)
- Ο Οκέκε παραμένει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
- Ο προπονητής της Ισπανίας πριν το ματς με το Βέλγιο… αποθέωσε τον Μέσι!
- Κλαίει η… γεωγραφία: Αμερικανίδα δημοσιογράφος «διχοτόμησε» Βοσνία και Ερζεγοβίνη – «Οι ΗΠΑ έπαιξαν με αυτές τις δύο μικρές χώρες» (vid)
- Ποιος είναι ο φορ που θέλει η Λιόν για τη θέση του Γιάρεμτσουκ (vid)
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442