
Ο Ολυμπιακός πήρε την πρωτιά στη δεύτερη κούρσα του Πορτιμάο
Ο Νέελ Γιάνι έφερε τον Ολυμπιακό στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στη δεύτερη κούρσα της Superleague Formula στην πίστα του Πορτιμάο στην Πορτογαλία. «Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν μια τόσο μεγάλη νίκη» τόνισε ο Ελβετός οδηγός.
Ο Νέελ Γιάνι έφερε τον Ολυμπιακό στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην δεύτερη κούρσα της Superleague Formula στην πίστα του Πορτιμάο στην Πορτογαλία.
Ο Ελβετός οδηγός, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Κρις βαν ντερ Ντριφτ, πραγματοποίησε εξαιρετική εκκίνηση, παίρνοντας την πρωτοπορία του αγώνα στην πρώτη στροφή και τελικά κέρδισε με διαφορά 10″ από τον Τριστάν Γκομεντί της Λιόν.
«Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν μια τόσο μεγάλη νίκη» τόνισε ο Γιάνι. «Είδα τα μονοθέσια στην εμπρός σειρά ξαφνικά να κόβουν ταχύτητα και παραλίγο να συγκρουστώ. Αποδείχθηκε όμως μια εξαιρετική εκκίνηση για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος».
Ο πιλότος του Ολυμπιακού προερχόταν από μια άσχημη εμφάνιση στην πρώτη κούρσα, στην οποία παρότι ξεκίνησε από την 9η θέση του grid, τερμάτισε μόλις 14ος. Τον αγώνα αυτόν κέρδισε ο poleman Τζον Μάρτιν της Μπεϊτζίνγκ.
Ο Γιάνι δεν συμμετείχε στον Μεγάλο Τελικό του διήμερου, τον οποίο κέρδισε ο Φρέντερικ Βέρβις με το μονοθέσιο της Λίβερπουλ για να πάρει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.
www.sport.gr
- Ο Γκαμπριέλ Ατάλ θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας από το κόμμα «Αναγέννηση» του Μακρόν
- Με αλληλοκατηγορίες μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές
- Χρήστος Ράμμος: Ηχηρή παρέμβαση για το Κράτος Δικαίου – Η «κορυφή του παγόβουνου»
- Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με Ροντινέι (1-0, vid)
- «Έγκλημα» του Ομπρένοβιτς – Ο Σλοβένος ακύρωσε καθαρό γκολ του Ολυμπιακού, μετά από παρέμβαση του VAR (vid)
- Η απορρύθμιση του κοινωνικού κράτους δεν θα ενισχύσει την Ευρώπη, θα την κάνει φτωχότερη



