
Μπλόκο του ΣΔΟΕ σε δεκάδες πολυτελή σκάφη που είναι δηλωμένα σε off shore εταιρείες
Δεκάδες πολυτελή σκάφη δέσμευσε ο ΣΔΟΕ σε μαρίνες της Αττικής, τα οποία είναι δηλωμένα σε off shore εταιρείες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mega, δύο από αυτά που δεσμεύτηκαν στη μαρίνα του Φλοίσβου, ανήκουν σε πρώην υπουργούς των κυβερνήσεων της ΝΔ.
Δεκάδες πολυτελή σκάφη δέσμευσε ο ΣΔΟΕ σε μαρίνες της Αττικής, τα οποία είναι δηλωμένα σε off shore εταιρείες.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mega, δύο από αυτά που δεσμεύτηκαν στη μαρίνα του Φλοίσβου, ανήκουν σε πρώην υπουργούς των κυβερνήσεων της ΝΔ.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο πρώην υπουργοί αρνούνται ότι τα σκάφη ανήκουν στους ίδιους και υποστηρίζουν ότι είναι ιδιοκτησίας συγγενικών τους προσώπων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το τένις στα άκρα: Η Σαμπαλένκα ανοίγει θέμα μποϊκοτάζ
- ΤτΕ: Το κακό σενάριο για τις τράπεζες αν παραταθεί η κρίση στη Μέση Ανατολή
- Ακυρώσεις πτήσεων και απογείωση τιμών από αεροπορικές εταιρείες λόγω Ιράν
- Κατηγορούμενος για κακούργημα ο διανομέας που πετούσε πέτρες κατά γυναικών στην Κηφισιά
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Η Ελλάδα και το ποδήλατο σε πρώτο πλάνο μέσα από μία εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή με την υποστήριξη της ΔΕΗ
- Χέγκσεθ: Η κατάπαυση του πυρός με το Ιράν δεν έχει τελειώσει – Δεν επιδιώκουμε σύγκρουση, θα αμυνθούμε επιθετικά


