Την επιστροφή του στην Ισπανία και την πρωταθλήτρια Κάχα Λαμποράλ, αποφάσισε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Μάρκους Χάισλιπ. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα στο «τριφύλλι», την περυσινή σεζόν, όπου συνολικά σημείωσε μόλις 11 πόντους σε 11 αγώνες, ο Αμερικανός φόργουορντ επέλεξε να επιστρέψει στην χώρα των Βάσκων, όπου θα παίζει με την Κάχα, για έναν χρόνο. Έτσι μετά την Ουνικάχα Μάλαγα, στην οποία αγωνίστηκε στη διετία 2007/09, ο 30χρονος άλλοτε παίκτης των Σπερς, θα γυρίσει στην Ισπανία και θα κληθεί να αντικαταστήσει στον Λιόρ Ελιάχου, ο οποίος το καλοκαίρι αποχώρησε από την Πρωταθλήτρια.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.