
Στους ομίλους του EuroCup μέσω… Αμαρουσίου ο ΠΑΟΚ
Αποδεκτό έγινε το αίτημα της διοίκησης του ΠΑΟΚ να συμμετέχει στο φετινό EuroCup, μετά την αποβολή του Αμαρουσίου από τα προκριματικά της Ευρωλίγκα. Μετά και από μεσολάβηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη, η ULEB έδωσε την έγκρισή της, αλλά για να επισημοποιηθεί θα πρέπει πρώτα να στείλει η ΚΑΕ όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
Αποδεκτό έγινε το αίτημα της διοίκησης του ΠΑΟΚ να συμμετέχει στο φετινό EuroCup, μετά την αποβολή του Αμαρουσίου από τα προκριματικά της Ευρωλίγκα.
Μετά και από μεσολάβηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη, η ULEB έδωσε την έγκρισή της, αλλά για να επισημοποιηθεί θα πρέπει πρώτα να στείλει η ΚΑΕ όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
Μετά τις χθεσινές εξελίξεις, όταν το Μαρούσι δεν έστειλε εμπρόθεσμα τη λίστα με τους παίκτες και άλλα έγγραφα, δημιουργήθηκε κενό στην φάση των ομίλων του EuroCup.
Την αρχική θέση του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του EuroCup θα καλύψει η τουρκική Γαλατασαράι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Νίκος Καραγεωργίου: Πέθανε ο ιδρυτής της «3αλφα»
- Ετήσια άδεια: Ποιες αλλαγές ισχύουν φέτος
- Υπόθεση Λαζαρίδη: Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου, παρά την (όψιμη) παραίτηση – Γιατί η αποχώρηση από την κυβέρνηση έγινε μονόδρομος
- Ολυμπιακός – Άρης Betsson 92-81: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το 23/23 στο πρωτάθλημα (vids)
- Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις δύο γυναικών για έκθεση των 3χρονων παιδιών τους σε κίνδυνο
- Στενά του Ορμούζ: Το θρίλερ με το άνοιγμα και το ξανακλείσιμό τους – Το χρονολόγιο των συνομιλιών ΗΠΑ, Ιράν

