
Αθώοι δύο νεαροί Αμερικανοί στις αποσκευές των οποίων βρέθηκαν έξι ανθρώπινα κρανία
Ελεύθεροι αφέθηκαν την Παρασκευή οι δύο νεαροί Αμερικανοί, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, όταν στις αποσκευές τους βρέθηκαν έξι ανθρώπινα κρανία. Οι ίδιοι τα είχαν αγοράσει από κατάστημα νησιού, ισχυρός που έγινε δεκτός από τη Δικαιοσύνη. Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση.
Ελεύθεροι αφέθηκαν την Παρασκευή οι δύο νεαροί Αμερικανοί, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, όταν στις αποσκευές τους βρέθηκαν έξι ανθρώπινα κρανία.
Οι Αμερικανοί συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ έρχονταν από τη Μύκονο και επρόκειτο να αναχωρήσουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Σε έρευνα που έγινε από την αστυνομία, βρέθηκαν οι έξι νεκροκεφαλές μέσα σε μια από τις βαλίτσες τους.
Τα μακάβρια ευρήματα μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όπου ο αρμόδιος ιατροδικαστής αποφάνθη ότι επρόκειτο πράγματι για ανθρώπινα κρανία.
Οι Αμερικανοί στις καταθέσεις τους ανέφεραν ότι αγόρασαν τις νεκροκεφαλές από κατάστημα της Μυκόνου (προς 25 ευρώ τη μία), με σκοπό να τις χρησιμοποιήσουν στη γιορτή του «Χάλοουίν», στα τέλη Οκτωβρίου.
Οι ισχυρισμοί τους θεωρήθηκαν βάσιμοι, για αυτό και αθωώθηκαν.
Από την αστυνομία γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί, από ποιο κατάστημα στη Μύκονο αγόρασαν τα κρανία.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καβάλα: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο AT
- Οι Αθώοι: Η ώρα της καταδικαστικής απόφασης πλησιάζει
- «Επιχείρηση συγκάλυψη» από την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές – Σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση
- Κίνα: Hotpot, τσάι με φυσαλίδες και αθλητικά ρούχα – Το «made in China» τρεντάρει στις διεθνείς αγορές
- Χρυσοχοΐδης: Νομοθετική ρύθμιση για ηλεκτρικά πατίνια προανήγγειλε
- Στον ανακριτή οι 3 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 36χρονου στη Νέα Μάκρη

