«Επαναστάτες με Αιτία» στο Doc on Air
Σε κάθε πόλη το άγαλμα του Λένιν και το Σφυροδρέπανο βρίσκονται παντού, στους δρόμους, στα εστιατόρια, στα πακέτα της ζάχαρης ακόμα και πάνω στα αυγά !
Ο ηγέτης της χώρας Lukashenka έχει απομονώσει την χώρα του από τον υπόλοιπο δημοκρατικό κόσμο.
Σε μια χώρα απομεινάρι του Σοβιετικού καθεστώτος όπου οι πράκτορες της KGB συνεχίζουν την παρακολούθηση πολιτών, μια νέα γενιά διεκδικεί το δικαίωμά της στην ελευθερία και την δημοκρατία.
Οι αντιφρονούντες νέοι της Λευκορωσίας με τις ροκ συναυλίες που διοργανώνουν στη χώρα τους προσπαθούν να ξεσηκώσουν τους συμπατριώτες τους, να αλλάξουν την ζωή τους, να ανεμίσουν την απαγορευμένη λευκή και κόκκινη σημαία και να βροντοφωνάξουν «Η Λευκορωσία ζει!».
Ελπίζουν ότι με τις συναυλίες τους, το μουσικό τους κίνημα, θα καταφέρουν να ανάψουν μια μικρή σπίθα που θα προκαλέσει την μεγάλη φωτιά της ελευθερίας.
- Ιωάννα Τούνη: Νέα δικάσιμος για την υπόθεση revenge porn – Γιατί δεν προβλήθηκε τo επίμαχο βίντεο, το μήνυμα της
- Ταυτοποιήθηκε 22χρονος που ανέβαζε βίντεο στα social media να κάνει κόντρες με τη μηχανή του
- ΚΑΠ: «Σπέρνουν» επιδοτήσεις, «θερίζουν» ανισότητες – Πολλά για τους λίγους, λίγα για τους πολλούς
- Μεντιλίμπαρ: «Σημαντικό το παιχνίδι με τον ‘Αγιαξ αλλά η προσοχή μας στον Βόλο»
- Βενεζουέλα: Η Ροντρίγκεζ φέρεται να συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ στην ανατροπή Μαδούρο – Οι επαφές και οι απειλές
- Παρήγγειλε από το εξωτερικό 8 κιλά κάνναβης μέσω ταχυδρομείου – Συνελήφθη 33χρονος

