Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
O Kυριάκος Βελόπουλος υποψήφιος του ΛΑΟΣ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

O Kυριάκος Βελόπουλος υποψήφιος του ΛΑΟΣ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τον Κυριάκο Βελόπουλο επέλεξε ο ΛΑΟΣ για υποψήφιό του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Την στήριξη του ΛΑΟΣ στην υποψηφιότητα του Μάκη Στεργίου για το Δήμο της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επίσης ο πρόεδρος του κόμματος Γ.Καρατζαφέρης.

Τον Κυριάκο Βελόπουλο επέλεξε ο ΛΑΟΣ για υποψήφιό του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Την στήριξη του ΛΑΟΣ στην υποψηφιότητα του Μάκη Στεργίου για το Δήμο της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επίσης ο πρόεδρος του κόμματος Γ.Καρατζαφέρης στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη ΔΕΘ την Τρίτη.

«Μη, γελιόμαστε, κάθε ποσοστό, πάνω από το ποσοστό του κόμματος είναι νίκη» ανέφερε σχετικά με την υποψηφιότητα Βελόπουλου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, χαρακτηρίζοντας «αστεϊσμό» το ότι περιμένει και από τον Άδωνη Γεωργιάδη, ποσοστό πάνω από εκείνο (14%) που είχε συγκεντρώσει ο ίδιος σε παλαιότερες αυτοδιοικητικές εκλογές. «Τότε δεν υπήρχε κόμμα», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επεσήμανε ότι προβλέπει μεγάλο ποσοστό από τον Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ χαρακτήρισε «ανεξάρτητη» την υποψηφιότητα του Μάκη Στεργίου, «που εκφράζεται με παραίτηση από το αξίωμα του (πρώην τομεάρχης Αν. Θεσσαλονίκης της ΝΔ) και με την παραίτηση του από το κόμμα».

Ο κ. Καρατζαφέρης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την οικονομία, λέγοντας ότι «κάνει το αντίθετο από αυτό που πρέπει να γίνει», αλλά και στον πρόεδρο της ΝΔ Α.Σαμαρά για τις προτάσεις του για απεγκλωβισμό από το μνημόνιο και τον έλεγχο της τρόικας: «Ο πρώτος είμαι που το θέλω εγώ, αρκεί να μου πει ο κ. Σαμαράς πώς θα πληρωθούν οι μισθοί και συντάξεις».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επανέλαβε την άποψή του για την ανάγκη μιας «οικουμενικής αντίληψης κυβέρνηση» ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι «η παράταξη πληρώνει την κόντρα Σαμαρά – Μπακογιάννη» και επέκρινε τον Α.Σαμαρά για την απόρριψη της πρότασης του να κατεβάσει υποψήφιο στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές τον κ. Αβραμόπουλο.

Τέλος, σε ερώτηση, για ποιο λόγο επισκέφθηκε όπως κάθε χρόνο το περίπτερο της νομαρχίας, με δεδομένη την απόσυρση της στήριξης προς τον Π.Ψωμιάδη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε «ότι άλλο πράγμα η φιλία και άλλο η αξιοπρέπεια που τσαλακώθηκε από τον κ. Σαμαρά», προσθέτοντας ότι κατά τη συνάντηση τους οι Π.Ψωμιάδης και Κ.Βελόπουλος «έδωσαν τα χέρια ο ένας τον άλλο και ευχήθηκαν καλή επιτυχία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024