
«Θα χτυπήσουμε το ματς» είπε ο Λουίς Γκαρσία πατώντας Βαρκελώνη
Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το μεσημέρι στη Βαρκελώνη, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα του Champions League. Ο Λουίς Γκαρσία κατά την άφιξη της αποστολής του «τριφυλλιού» μίλησε στους Ισπανούς ρεπόρτερ λέγοντας «θα χτυπήσουμε το ματς»!
Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το μεσημέρι στη Βαρκελώνη, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα του Champions League. Ο Λουίς Γκαρσία κατά την άφιξη της αποστολής του «τριφυλλιού» μίλησε στους Ισπανούς ρεπόρτερ λέγοντας «θα χτυπήσουμε το ματς»!
Ο καταλανός επιθετικός είπε ότι οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν το ματς για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Καμπ Νου»:
«Χαίρομαι που επιστρέφω στη Βαρκελώνη και επειδή θα έχω την ευκαιρία να συναντήσω φίλους», είπε αρχικά ο Γκαρσία και πρόσθεσε:
«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη το Σάββατο, σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα που έχασε και αυτό θα της δώσει περισσότερη ενέργεια μέσα στο γήπεδο αύριο. Eμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και θα χτυπήσουμε το ματς».
Σχολιάζοντας την ήττα-σοκ της Μπαρτσελόνα από τη Χέρκουλες για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο άσος του Παναθηναϊκού, αρκέστηκε να πει: «Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η ΚΕΔΕ στους ευρωπαϊκούς θεσμούς με στρατηγική προτάσεων και διεκδικήσεων
- Ψαρόπουλος: Αυτή η δίκη είναι ο αγώνας της ζωής μου
- Μανώλης Μητσιάς για Μαρινέλλα: «Σφράγισε με την προσωπική της φωνή και ευαισθησία το ελληνικό τραγούδι»
- Φάμελλος σε Κακλαμάνη: Η κυβέρνηση απαξιώνει το Κοινοβούλιο και προσβάλλει τους Έλληνες πολίτες
- Τέμπη: «Ελπίζω σε μία δίκαιη δίκη – Ο γιος μου ζει στο σκοτάδι» λέει ο πατέρας του Γεράσιμου
- Συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού Δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη για τη Ζωή Δανιηλίδου


