
Αυστηροί έλεγχοι της τροχαίας για τα σχολικά λεωφορεία από τη Δευτέρα
Επί ποδός θα βρίσκονται από τα ξημερώματα της Δευτέρας κλιμάκια της τροχαίας, προκειμένου να διενεργήσουν ελέγχους στα σχολικά λεωφορεία, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Αυστηρά πρόστιμα ή ακόμα και ακινητοποίηση του οχήματος, καθώς και αφαίρεση πινακίδων και άδειας οδήγησης προβλέπεται για τους παραβάτες οδηγούς.
Επί ποδός θα βρίσκονται από τα ξημερώματα της Δευτέρας κλιμάκια της τροχαίας, προκειμένου να διενεργήσουν ελέγχους στα σχολικά λεωφορεία, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Μεταξύ άλλων, οι άνδρες της τροχαίας θα ελέγχουν την άδεια του σχολικού λεωφορείου και το εάν έχει περάσει τεχνικό έλεγχο, την ύπαρξη ζωνών ασφαλείας και εάν τις φορούν οι μαθητές και το εάν τα νήπια έχουν συνοδό κατά τη μεταφορά τους με το σχολικό.
Οι παραβάτες θα κληθούν να πληρώσουν αυστηρά πρόστιμα, που κυμαίνονται από 80 έως 1.000 ευρώ, ενώ για σοβαρές παραβάσεις προβλέπεται ακόμη και η ακινητοποίηση του οχήματος, καθώς και αφαίρεση πινακίδων και άδειας οδήγησης του λεωφορείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κιλμάρ Αμπρέγο Γκαρσία: Τέλος της ποινικής δίωξης εις βάρος του μετανάστη-σύμβολο της πολιτικής μαζικών απελάσεων
- Τραγωδία στην Kίνα: Τέσσερις νεκροί και 90 εγκλωβισμένοι σε ανθρακωρυχείο
- Η δυτική Ευρώπη μπροστά σε ένα –ακόμα- πολύ ζεστό καλοκαίρι – Υψηλές θερμοκρασίες για Μάιο
- Νέα Υόρκη: Τουλάχιστον 16 τραυματίες από πυρκαγιά και έκρηξη σε ναυπηγείο στο Στάτεν Άιλαντ
- Ο Τραμπ συναντήθηκε με κορυφαίους συμβούλους για το Ιράν – Σκέφτεται την επιστροφή στον πόλεμο
- Μαλεντόν: «Είμαστε λαβωμένοι, αλλά όχι νεκροί – Έξτρα κίνητρο οι τραυματισμοί για νίκη στον τελικό»