
Κάθε ματς ξεχωριστά κοιτάζει ο Άρης, αρχίζοντας από τον ΠΑΟ
Ο Άρης μπαίνει σε ένα εξαιρετικά δύσκολο μήνα, αφού μέσα σε αυτόν οι «κίτρινοι» θα πρέπει να πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο Europa League και παράλληλα να ξεπεράσουν τους σκοπέλους του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ εμφανίστηκε πάντως αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του, τονίζοντας όμως ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Ο Άρης μπαίνει σε ένα εξαιρετικά δύσκολο μήνα, αφού μέσα σε αυτόν οι «κίτρινοι» θα πρέπει να πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο Europa League και παράλληλα να ξεπεράσουν τους σκοπέλους του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ εμφανίστηκε πάντως αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του, τονίζοντας όμως ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Ο Αργεντίνος ρωτήθηκε μάλιστα περί μεταγραφικής ενίσχυσης, τονίζοντας ότι «είμαστε ιδανικά. Αλλά αν έρθει ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, θα τον καλωσορίσουμε».
«Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, θεωρώ όμως ότι η ομάδα μου βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Έχουμε ξεκινήσει καλά σε όλες τις διοργανώσεις με τη νίκη στη πρεμιέρα, την παρουσία στους ομίλους της Ευρώπης και πλέον πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα, αντιμετωπίζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
»Εξάλλου, για να είσαι σταθερός και να μην κινδυνέψεις να στραβοπατήσεις και να πέσεις πρέπει να κάνεις σταθερά βήματα. Ξέρω ότι ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό οι παίκτες έχουν και το έξτρα κίνητρο, υπάρχει αισιοδοξία και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για να τα καταφέρουμε. Συν τοις άλλοις, ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Αργεντίνος τεχνικός.
«Δημιουργείται μια θετική αύρα στην ομάδα»
Στη συνέχεια μίλησε για τις φιλοδοξίες της ομάδας του: «Θα προτιμούσα να ήταν περισσότερο ευχές. Οι φίλαθλοί μας αντιλαμβάνονται ότι κάτι καλό γίνεται κι αυτό δημιουργεί μια θετική αύρα στην ομάδα.
»Δεν πρέπει όμως να μας επηρεάσει, αλλά να παραμείνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι. Και σε μένα αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα, θέλω να συνεχιστεί, αλλά ξέρουμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε».
«Αν περπατάς κοιτώντας μόνο ψηλά θα πέσεις»
Σε ερώτηση σχετική με την σημασία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ουσιαστικά είπε ότι δεν υπάρχει καθοριστικό παιχνίδι που να διεξάγεται τη 2η αγωνιστική. «Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει σε τέσσερις ημέρες.
»Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να πηγαίνεις μετρώντας τα βήματά σου, διότι αν περπατάς κοιτώντας μόνο ψηλά θα πέσεις», είπε και ρωτήθηκε για τις διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.
«Στο μυαλό μου έχω τι πρέπει να κάνει η ομάδα μου για να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, καθώς επίσης και πως πρέπει να ξοδέψουμε την ενέργεια που έχουμε για να κερδίσουμε. Προσωπικά, πάντα αντιμετωπίζω τον αντίπαλο ως μια καλή ομάδα», είπε ο Αργεντινός.
Υποβάθμισε το θέμα του Ναφτί
Ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε και για την ανατροπή του σκηνικού στο θέμα του Μεχντί Ναφτί, όπου ουσιαστικά προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός. «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ιδιαίτερη επαφή με τον ποδοσφαιριστή κι αυτή δεν είναι προβληματική.
»Δεν πρέπει να υπερβάλλουμε. Κάποιες φορές, όταν οι ποδοσφαιριστές τους βρίσκονται στην Εθνική της χώρα τους, τα πράγματα γίνονται πιο θερμά. Όταν ο ποδοσφαιριστής επέστρεφε, δεν υπήρχε η σιγουριά για την κατάληξη του θέματος, αφού ο παίκτης θα είχε μια σημαντική συνάντηση με την διοίκηση.
»Έτσι, αποφάσισα να τον αφήσω εκτός λίστας, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα έγερνα την πλάστιγγα υπέρ του ποδοσφαιριστή», είπε.
Ο Κούπερ συναντήθηκε εξάλλου με τον Ναφτί και του διεμήνυσε ότι τον υπολογίζει στην ομάδα, αρκεί ο Τυνήσιος να δείξει μεγαλύτερη αγωνιστικότητα σε σχέση με αυτή που είχε στην προκριματική φάση του Europa League.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Δήμος Κορινθίων στηρίζει δράση υποβρύχιου καθαρισμού στο λιμάνι της Κορίνθου
- Ρουκέτα 10 γαλάζιων στελεχών: «Διάχυτη η διαφθορά» στο επιτελικό κράτος Μητσοτάκη – Δείχνουν νέο κόμμα
- Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στη Μεθώνη
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Στην κορυφή της τηλεθέασης το βράδυ της Τετάρτης
- ΕΚΠΟΙΖΩ: «Η χρέωση 0,80 ευρώ στις καταθέσεις είναι άκυρη» – Για παραπληροφόρηση κατηγορεί την Εθνική Τράπεζα
- Μουντιάλ: Μισάωρο ημίχρονο στον τελικό για να… χωρέσει το show με Σακίρα και Μαντόνα (vid, pics)

