
Άρχισε αποθεραπεία ο Βασιλόπουλος, γυρίζει σε τέσσερις μήνες
Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται πλέον ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος αφαίρεσε τα ράμματα της επέμβασης στη μέση του, η οποία τον ταλαιπωρεί τα τελευταία δύο χρόνια. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Έλληνας φόργουορντ αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση περίπου τον Ιανουάριο.
Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται πλέον ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος αφαίρεσε τα ράμματα της επέμβασης στη μέση του, η οποία τον ταλαιπωρεί τα τελευταία δύο χρόνια.
Εκτιμώμενος χρόνος για την επιστροφή του 26χρονου φόργουορντ, οι τέσσερις μήνες κι έτσι όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού, περιμένουν να καλωσορίσουν τον παίκτη κι ευελπιστούν πως θα είναι και πάλι σε θέση να συμβάλλει τα μέγιστα, για τον ερυθρόλευκο σύλλογο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μητσοτάκης: Στήνει αφήγημα δικαίωσης μετά την έκθεση της ΕΕ για το Κράτος Δικαίου – Πυρά στην αντιπολίτευση
- Μαύρος καπνός σκεπάζει τη Μόσχα: Συγκλονιστικές εικόνες μετά τις επιθέσεις της Ουκρανίας στη Ρωσία – 8 νεκροί
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος
- «Θέλημα Θεού; Προφητεία;» – Μέσι και Λουίς ντε λα Φουέντε για το viral κλικ με τον Γιαμάλ – «Μοιραία μαζί»
- Macron, Merz Push to Revive Franco-German Defense Ties
