
Κόντρα στην Ιταλία η «ναυμαχία» της εθνικής γυναικών για την πρόκριση στον τελικό
Η Ιταλία θα είναι την Τετάρτη η αντίπαλος της εθνικής υδατοσφαίρισης των γυναικών στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Ζάγκρεμπ. Η «σετερόσα» νίκησε τη Δευτέρα 10-9 την Ισπανία στον προημιτελικό, εξασφάλισε την είσοδο στην τετράδα και θα βρεθεί ξανά στο δρόμο της ελληνικής ομάδας.
Η Ιταλία θα είναι την Τετάρτη η αντίπαλος της εθνικής υδατοσφαίρισης των γυναικών στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Ζάγκρεμπ. Η «σετερόσα» νίκησε τη Δευτέρα 10-9 την Ισπανία στον προημιτελικό, εξασφάλισε την είσοδο στην τετράδα – και την απευθείας πρόκριση στην επόμενη διοργάνωση, που θα γίνει το 2012 στο Αϊντχόφεν – και θα βρεθεί ξανά στο δρόμο της ελληνικής ομάδας.
Υπενθυμίζεται ότι το συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση αντιμετώπισε και νίκησε 7-5 τις Ιταλίδες στην πρεμιέρα του τουρνουά, την περασμένη Τρίτη.
Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Ρωσία και η Ολλανδία.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα

