
Διπλό χτύπημα για τον Ηρακλή, απέκτησε τους Τόρμπερτ και Λιούις
Στον Ηρακλή ανήκουν οι 27χρονοι Αμερικανοί, Κέλβιν Τόρμπερτ (1,93) και Νικ Λιούις (2,07). Αμφότεροι έστειλαν τη Δευτέρα υπογεγραμμένα συμβόλαια που θα τους φέρουν στο ρόστερ του «Γηραιού» για την καινούργια χρονιά.
Στον Ηρακλή ανήκουν οι 27χρονοι Αμερικανοί, Κέλβιν Τόρμπερτ (1,93) και Νικ Λιούις (2,07). Αμφότεροι έστειλαν τη Δευτέρα υπογεγραμμένα συμβόλαια που θα τους φέρουν στο ρόστερ του «Γηραιού» για την καινούργια χρονιά.
Ο Τόρμπερτ είναι απόφοιτος του κολεγίου του Μίσιγκαν και τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στη βελγική Μονς, με τη φανέλα της οποίας πέρυσι είχε σε 23 αγώνες μέσο όρο 14,3 πόντους και 3,8 ριμπάουντ.
Στην Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά το 2005 για τη γαλλική Μπουργκ. Την επόμενη σεζόν πήγε στο Βέλγιο και την Μπρι, όπου είχε 16,8 πόντους, 3,9 ριμπάουντ. Την περίοδο 2007-08 αγωνίστηκε στην Παρί.
Ο Λιούις είναι γεννημένος στο Πόρτλαντ του Όρεγκον και απόφοιτος του κολεγίου του Σαν Ντιέγκο. Τη σεζόν 2006-07, αφού δεν επιλέχτηκε στα ντράφτ, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, για τη βελγική Λουβέν.
Συνέχισε σε ομάδες στο ΝΒDL και πέρυσι βρέθηκε στη Γαλλία για τη Ροάν, με την οποία έφτασε ως τα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Σε 33 παιχνίδια είχε μέσο όρο 8,2 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 72,6% βολές, 54% δίποντα, 36,8% τρίποντα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 21 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Θρίλερ με τo deal της Paramount με τη Warner Bros – H δικαστική ανατροπή
- Δέκατη νύχτα αμερικανικών επιθέσεων στο Ιράν – «Για να υποβαθμίσουν τις στρατιωτικές του δυνατότητες»
- Με παρερμηνεια των θέσεων της ΕΛΑΣ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑΡ προσπαθούν να δώσουν εγγυήσεις αριστεροσύνης
- Εθνική Αργεντινής: Ο πιθανός αντικαταστάτης του Σκαλόνι σε περίπτωση που αποχωρήσει



